OutridersRehber

Outriders Son Level Kaç?

Çoğu RPG gibi, Outriders da savaş alanına adım attığınızda aklınıza gelen ilk şeylerden birisi oyun sonunun ne olduğudur. Oyunun sonuna gelmek oldukça kritik ve doğal olarak, oraya ulaşmak oldukça uzun bir süreç olacak. Bununla birlikte, Outriders’ın seviye sınırının ne olduğunu akılda tutmak önemlidir, böylece oyun sonu yapınız etrafında planlamaya başlayabilirsiniz. Peki seviye sınırı nedir? Ve bunun ne kadarı gerçek beceri puanları alıyor?

Outriders’daki Maksimum Seviye Sınırı nedir?

Outriders’daki seviye sınırı 30’dur, bu da Karakter veya Sınıf seviyeniz 30 olduğunda karakterinizin daha fazla seviye atlamayacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, elde ettiğiniz ganimet ve teçhizatın kalitesini artıran bir Dünya Seviyesi sistemi de var. Bu, oyunun sunduğu en yüksek zorluğu ve en güçlü düşmanları elde etmek için World Tier 15’in kilidini açacağınız anlamına gelir.

Bu 30 seviyeden 20’si sınıf puanı ve diğer birkaçı da becerilerin ve sınıf özelliklerinin kilidini açıyor. Böylece sürekli olarak becerilerin ve özelliklerin kilidini sürekli olarak açarsınız, bu da seviye atlama kariyeriniz için büyük bir nimettir!

Size sunulan en yüksek kademede oynayarak Dünya Seviyesini yükseltirsiniz. Bu Dünya Seviyesini geçtiğinizde, bir sonrakinin kilidi açılır. Bu, düşman seviyelerini 12 artıran, eşya seviyelerini 12 düşüren ve size devasa bir teçhizat bonusu veren toplam 15 seviyeye yükseltir. Gelecekteki içerikler için karakterinizin güç seviyesini gerçekten en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, ulaşmak istediğiniz yer burasıdır.

World Tier’e ek olarak, Challenge Tier de vardır. Bunlar keşif gezileriyle açılır ve Seviye 50 teçhizatı almanın tek yolu budur. O kadar uzağa ilerlemek için çok sayıda keşif gezisi yapmanız gerekecek! Öyleyse, o oyun sonuna gerçekten hızlı bir şekilde ulaşın, karakteriniz için maksimum seviyeye ulaşın ve keşiflerinizi yapın!

Outriders, Nintendo hariç konsollarda, PC’de ve Stadia’da mevcuttur. Bu oyunla ilgili daha fazla kılavuz ister misiniz? Bizimkilerden bazılarına göz atın!

Outriders Rehberleri
Outriders Rehberleri

Bütün Outriders Rehberleri listemiz... Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Outriders Sınıf Puanlarını Sıfırlama
  2. Outriders Son Level Kaç?
  3. Outriders Başlangıç Rehberi #2
  4. Outriders Önemli İpuçları - Mutlaka Okuyun!

Netherite Ingots Craftlama Netherite Ekipmanı Yapma

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

Outriders Başlangıç Rehberi #2