RehberReturnal

Returnal’da Hile Kodlarına Erişme

Bu Returnal hileleri, macera korku oyununu daha kolay hale getirebilir, ancak bunları kullanmak için bir klavyeye ihtiyacınız olacak.

Returnal hileleri, çoğu zaman acımasız uzay nişancı oyununda ilerleme kaydetmeye çalışan birçok oyuncu için hoş bir hediye olurken, diğerleri oyunun sunduğu zorluklardan uzaklaştıklarını hissedebilirler. Housemarque kasıtlı olarak herhangi bir Returnal hile kodu eklememiştir, ancak çalışkan oyuncular normalde son kullanıcılar için mevcut olmayan gizli geliştirici hata ayıklama seçeneklerine erişmenin bir yolunu keşfettiler. Bunları denemek istiyorsanız, güncelleme konusunda biraz tutucu olun çünkü gelecek bir güncelleme ile bu hile kodlarına erişim engellenebilir; ancak şimdilik Returnal hilelerini kullanma hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Returnal hileleri nasıl kullanılır?

Returnal hilelerine erişmek için, önce USB aracılığıyla PS5’inize bir klavye bağlamanız gerekir. Konsolunuz bu yeni girişi tanıdıktan sonra, farklı hata ayıklama eylemleri için oyun içinde çeşitli düğme kombinasyonlarını kullanabilir. Aşağıdaki Dönüş hileleri klavyenize girilebilir:

  1. Shift, Control ve Alt tuşlarını basılı tutun, ardından 1’den 0’a kadar bir sayıya basın. Bu, mevcut silah yeterlilik seviyenize farklı silahlar düşürecektir.
  2. Shift ve Kontrol tuşunu basılı tutun, ardından 4’e basın. Bu sizi biyom 1’in başlangıcında gemide yeniden canlandıracak ve mevcut sağlığınızı, eşyalarınızı, adrenalin ve silah yeterlilik seviyenizi koruyacaktır.
  3. Shift ve Kontrol tuşunu basılı tutun, ardından 8’e basın. Bu, mevcut sağlığınızı, eşyalarınızı, adrenalin ve silah yeterlilik seviyenizi koruyarak sizi biyom 3’ün başlangıcında yeniden canlandıracaktır.
  4. Shift ve Control tuşunu basılı tutarken, 3 veya 7’ye basmayın çünkü oyununuz çökecektir. Diğer numaralar Shift & Control tuşunu basılı tutarken hiçbir şey yapmaz.

Oyunun başlangıcından satın alma yaptığınız yere kadar döngüyü tekrar etmeye devam ederken, seçtiğiniz silahınızı yükseltirken ve ihtiyacınız olan eşyaları stoklamaya hazır hissedene kadar bu Returnal hilelerini, özellikle de gemi biome 1’de yeniden doğmak için kullanabilirsiniz.

Önemli uyarı: Daha önce oyunu bitirmediyseniz, biyom 3’ten sonra veya biyom 4 sırasında gemi yeniden doğma hilesini kullanmayın, aksi takdirde kendinizi daha önce bulunduğunuz biyoma geri dönmenin bir yolu olmadan biyom 1’de mahsur kalırsınız .

Returnal Rehberleri
Returnal Rehberleri

Returnal Rehberleri listemiz... Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Returnal'da Hile Kodlarına Erişme
  2. Returnal'da Ekstra Can Nasıl Alınır?

HaberYarış Oyunları

Gran Turismo 7 PS5 Versiyonunda Garip Bir Işın İzleme Kısıtlaması Var

Returnal’da Ekstra Can Nasıl Alınır?