Pubg MobileRehber

Pubg Mobile Gizli Başarım Görevleri Yapma

Pubg Mobile’ın zorlu başarım görevleriyle birlikte, Pubg Mobile kolay başarım görevleri de vardır. Bu yazımızda Pubg Mobile’da gizli başarım görevlerini nasıl yapacağınızdan bahsedeceğiz. Aşağıda tarif ettiklerimizi yaptığınız taktirde başarım görevleriniz bir bir gerçekleşmiş olur. Pubg Mobile başarım görevleri ödüllerini almak için yazıyı sonuna kadar okuyun. Ayrıca yorumlarda da düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Pubg Mobile gizli başarım görevlerinin nasıl yapıldığına başlayalım.

Bilinmeyen PUBG Mobile Gizli Başarım Görevleri Nasıl Tamamlanır?

Bazı ekstrem hareketler dahil bir çok saçma haraket, iş ve strateji gizli başarım görevini tamamlamanıza yardımcı olabilir. Normalde yapmayacağınız şeyler olabildiği için muhtemelen bu başarımları daha tamamlayamadınız.

Pubg Mobile gizli başarım görev ödülleri

  • Her görev 20 başarım puanı veriyor.
  • Her görev tamamlandığında premium sandık veriliyor.

PUBG Mobile gizli başarım görevlerini tamamlamak için;

  1. İstifçi: Çantanızda aynı anda 20 ek malzeme taşırsanız İstifçi görevini tamamlamış olursunuz.
  2. Bana Kim Vurdu: Bu görevi tamamlamak için bir maçta zıplarken vurulmanız gerekiyor. Bayılsanız da kabul ediliyor.
  3. Bitirici: Altın kademedeyken klasik modda 3 maçta 1. olmanız gerekiyor.
  4. Böyle takım olmaz olsun: Takım arkadaşınız tarafından 20 defa öldürülürseniz bu görev tamamlanıyor.
  5. Tavolaji Profesörü: Arena moduna girin ve kütüphane haritasında tava ile 3 kişiyi öldürün, ödülleri kapın.
  6. Ben çok şanssızım: Oldukça zor bir görev. Takımla girdiğiniz maçta, takımınızdaki en yüksek hasarı yapan kişi olmalısınız. Bunun yanında 0 leşle oyunu bitimiş olmalısınız. Bununla da kalmayıp takımınızın toplam leşi 18 olmalı.

Bu görevleri farklı zamanlarda yapmanız mümkün. Aynı görevi farklı maçlarda tamamlayabilirsiniz. Aynı maç için kriter veren görevler hariç. Bazıları oldukça zor olsa da Pubg Mobile gizli başarım görevlerinin ödülleri oldukça ilgi çekici. Bu açıdan özellikle sıkıldığınız zamanlarda tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Pubg Rehberleri
Pubg Rehberleri

Pubg ve Pubg Mobile rehberleri yayınlandıkça hemen alt kısımdaki listeye eklenecektir. Saygılar...

  1. Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar
  2. Pubg Mobile Gizli Başarım Görevleri Yapma
  3. Pubg Mobile Kodları - Ücretsiz Kostüm ve Kaplamalar
  4. Pubg Mobile 2 Parmak - 3 Parmak - 4 Parmak Ayarları
  5. Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir
  6. Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme
  7. Pubg Mobile Ekipten Çıkmak

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

Minecraft

Minecraft'ta Mum Nasıl Yapılır?

Biomutant’ta En İyi Two-Handed Crush Silahı