Assassin’s Creed: Odyssey – Hafif ve Ağır Saldırı Rehberi

Assassin’s Creed: Odyssey’de üzerinde çalışmanız ve kendinizi geliştirmeniz gereken en önemli konulardan birisi de saldırı kombinasyonudur. Bu basit Assassin’s Creed: Odyssey rehberimizde sizlere, hafif saldırılar, ağır saldırılar ve düşmanların ağır saldırıları hakkında bilgi vereceğiz. Bu sayede Assassin’s Creed: Odyssey oyun tarzınızı en iyi şekilde oluşturmanız mümkündür.

Hafif ve ağır saldırılar, oyundaki iki temel saldırı türüdür. Bunları basit kombinasyonlarda birleştirebilirsiniz, yani bir veya iki ağır saldırı ile başlayın ve ardından birkaç hafif vuruş gerçekleştirin. Kombolarınızı mevcut düşmanlara göre ayarlayın. Örneğin, hafif saldırılar paralı askerlere ve diğer çevik rakiplere karşı harikayken, ağır saldırılar ağır zırhlı düşmanlara karşı daha iyi sonuç verir.

Ağır Saldırılarla Düşmanların Savunmalarını Kırın

Ağır saldırıların başka bir amacı daha vardır – bir kalkanın arkasına saklanırken düşmanın savunmasını kırabilirler. Düşmanınızı ortaya çıkarmak için ağır bir saldırı kullanın ve onlara daha fazla saldırı yapın (aşağıdaki resme bakın). Bu sadece küçük veya orta boy kalkan kullanan düşmanlarda işe yarar. Büyük kalkanları geçemezsiniz bunun yerine, bu rehberde açıkladığımız dodge ve parry ile kaçınmanız daha sağlıklı olacaktır. Bu rehberi de mutlaka okuyun.

Assassin’s Creed: Odyssey – Düşman Saldırıları

Düşmanların etrafında beliren kırmızı parıltı size önemli bilgiler verir – aşağıdaki resim bunun bir örneğini göstermektedir. Bu parıltı, bir düşmanın engellenemeyen bir saldırı gerçekleştirmek üzere olduğunu gösterir. Savuşturmaya çalışmayın, tek çözüm kaçmaktır.

Bu engellenemez saldırıların sıklığı, düşmanınızın ne kadar “elit” olduğuna bağlıdır. Sonuç olarak, her zaman bir engellenemeyen ağır saldırı atlatmaya hazır olmalısınız. Assassin’s Creed: Odyssey hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacın varsa, aşağıdaki rehber listemize bir göz atmanı tavsiye ederiz. Daha fazla Assassin’s Creed: Odyssey içeriği için buraya bakabilirsin.

Assassin's Creed: Odyssey Rehberleri
Assassin's Creed: Odyssey Rehberleri

Aksiyon

Wuchang: Fallen Feathers, Etkileyici Görsellere Sahip Başka Bir Çinli Souls Like Oyunu

Assassin’s Creed: Odyssey Savaş Sistemi – Tecrübe Seviyesi