Valheim’de Evcil Hayvanlara İsim Verme

Hayatta kalma oyunu Valheim’da oyuncular artık evcilleştirilmiş yaratıklarına isim verebilirler. Bu Valheim rehberinde evcilleştirdiğiniz hayvanlarınıza nasıl isim vereceğinizden bahsediyoruz.

Şu anda Iron Gate Studio tarafından geliştirilmekte olan ve Coffee Stain Studios tarafından yayınlanan erken erişim Viking Survival oyunu Valheim’da oyuncuların evcilleştirebileceği birkaç yaratık var. Valheim, hayatta kalarak, güçlenerek ve birçok tehlikeli düşmana ve ölümcül patronla yüzleşerek Valhalla salonlarına layık olduklarını kanıtlamaya çalışan yakın zamanda ölen Vikinglerin rolünü üstlenen oyuncularla, öbür dünyada geçen bir hayatta kalma oyunudur.

Hayvanlara isim vermek, son “Hearth and Home” güncellemesinde Valheim’a eklenen birçok özellikten biriydi, o zamandan beri oyunda yapılan birçok güncellemenin en sonuncusu Steam erken erişim yoluyla kullanıma sunuldu. Kurtlar, Domuzlar ve Lox (gergedanlara benzeyen büyük yünlü sürüngenler) evcilleştirmeye hazır olduğundan, oyuncular artık evcil hayvanlarını ayırt etmelerine yardımcı olmak için birçok evcil hayvana isim verebilirler. İşte bu özellikten nasıl yararlanacağınız ve evcilleştirilmiş her hayvana oyunda biraz daha ayrıcalık kazandıracağınız konusunda bilgiler.

Bir Yaratık Nasıl Evcilleştirilir?

Valheim’de bir yaratığın nasıl evcilleştirileceğini öğrenmek için soru cevap kısmındaki Valheim’de bir yaratık nasıl evcilleştirilir? paylaşıma bakabilirsiniz.

Bir Yaratık Nasıl Adlandırılır?

Bir yaratığı evcilleştirdikten sonra, oyuncular hem duygusal nedenlerle hem de aynı türden birden fazla hayvanı evcilleştirmişlerse pratik nedenlerle onlara isim vermek isteyebilirler. Bunu yapmak için, oyuncunun yaratığa yaklaşması ve sol üst karakter tuşunu basılı tutarken etkileşim tuşuna (varsayılan olarak E) basması gerekir.

Bu, isim giriş ekranının görünmesine neden olacak ve oyuncunun yaratık için istediği ismi girmesine izin verecektir.

Valheim artık Windows PC ve Linux için kullanılabilir.

Kaynak: Valheim

[ctu_ultimate_oxi id=”36″]

Valorant'ta VAN 185 Hatası Nasıl Düzeltilir?

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked'da Stat Puanlarını Sıfırlama

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked Cerim Crucible Tamamlamak İçin İpuçları

RehberRol Oyunu

No Rest For The Wicked - Erken Erişim - Yama 2, Türkçe Güncelleme Notları

Valheim’de Balık Tuzağı Kurma