FortniteRehber

Fortnite Squid Game Kodları

Bu rehberimizde sizlere Fortnite’ın yaratıcı modu için bazı harita kodları veriyoruz, böylece oyuncular tüm Squid Game aksiyonuna katılabilirler.

Netflix’in yeni dizisi Squid Game, şu anda platformdaki en sıcak şeylerden biri ve hatta bazı Fortnite hayranları Squid Game dizisini yaşamak için aksiyona giriyor. İnternette kendini işine adamış ve yetenekli Fortnite yaratıcılarından gelen Squid Game’den ilham alan tonlarca harita kodu var. Fortnite haritaları için bazı düzgün Squid Game kodları arayanlara oyun içi içerik için bazı kodlar.

Fortnite Squid Game Harita Kodları

Squid Game

0652-7985-6622

Fortnite’daki 2019’dan bu özel harita, oyuncuların Squid Game Netflix serisinden üç farklı oyun arasından seçim yapmalarını sağlıyor. Seçilebilecek üç oyun, Kırmızı ışık yeşil ışık, halat çekme ve camın üstünde yürüme oyunudur. Kırmızı ışık yeşil ışık için, oyuncular ayı uzağa bakarken bir haritanın sonuna doğru koşmalıdır. Döndüğünde, oyuncuların tekrar yeşile dönene kadar hareket etmeyi bırakmaları gerekecek.

Halat çekme, oyuncuları iki takıma ayırır ve daha sonra rakiplerini çekmek için ipe hızlı bir şekilde tıklamaları gerekir. Ve cam basamaklara gelince, oyuncuların diğer tarafa ulaşmak için iki dakikası var, ancak cam plakaların bazıları tıpkı dizideki gibi sahte.

Kırmızı ve Yeşil Işık

3847-7224-8449

Fortnite için bu sonraki Squid Game haritası chinonoob-gaming tarafından oluşturuldu ve esasen dizideki ikonik kırmızı ışık, yeşil ışık oyununun daha ayrıntılı bir versiyonu. Fortnite oyuncuları, Squid Game yarışmacılarının oyunlar arasında uyuduğu ve takıldığı tüm ranzaların bulunduğu büyük odada başlayacak. Oyuncular ana oyun odasına girdiklerinde, yalnızca ışık yeşil olduğunda hareket etmeleri gerekecek, yoksa öldürülecekler; ancak, oyuncular hızlı bir şekilde yeniden doğar ve onlara anahtara ulaşmak için ikinci bir şans verir.

Laboratuvar Oyunları

9684 – 5332- 0845

Laboratuar Oyunları toplamda 16 oyuncuya sahip olabilir ve sadece bir canla dört farklı mini oyunda yarışmaları gerekir. Ayakta kalan son oyuncu kazanır. Bu oyunlar Squid Game’dekilerle tam olarak aynı değiller, ancak kesinlikle Squid-Game’den ilham alıyorlar ve hayranlara kendi kurgusal oyun şovlarını deneyimleme şansı veriyorlar.

Fortnite PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X/S için mevcut. Squid Game Netflix’te yayınlanıyor.

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Bütün Fortnite Battle Royale rehberlerimiz için listemizi kontrol edebilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Fortnite Squid Game Kodları
  2. Superman, Batman ve Beast Boy İle Oynama - Fortnite Rehberleri
  3. Fortnite'da Gold Lara Croft Nasıl Elde Edilir?
  4. Fortnite Araba Lokasyonları ve Diğer Bilgiler
  5. Fortnite'da Beskar Steel Nerede Bulunur?
  6. Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?
  7. Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?
  8. Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir
  9. Fortnite'da Rec 4 Players Ne Anlam İfade Ediyor?
  10. Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?
  11. Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?
  12. Fortnite'da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?
  13. Aquaman Nasıl Alınır - Fortnite
  14. Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?
  15. Fortnite'da Tekneyle Nasıl Uçulur?
  16. En İyi Fortnite llama Yerleri - Fortnite Battle Royale Rehber
  17. Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? - Loot Kazan
  18. PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Çapraz Platform Fortnite Eşleşmeleri Nasıl Etkinleştirilir?
  19. Fortnite Storm The Agency Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  20. Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?
  21. Fortnite, Bölünmüş Ekran (Split-Screen) Nasıl Oynanır?
  22. Fortnite, Hydro 16 ve Compact Cars'ta Metal Bulmak ve Toplamak
  23. Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  24. Fortnite'da 5 Farklı Astro Heads'i Nasıl Bulursunuz?
  25. Fortnite'da Deadpool X-Force Kostümü Nasıl Alınır?
  26. Fortnite'da Maskesiz Deadpool Kostümü Nasıl Alınır?
  27. Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?
  28. Fortnite'tan Para İadesi Nasıl Alınır?
  29. Fortnite Bütün Hesapları Birleştirme
  30. Fortnite Mobile'ı Oyun Koluyla Oynayın
  31. Fortnite Uyumsuz Cihazlara İndirme Mümkün Mü?

Warzone Scream kostümü nasıl elde edilir?

Pubg Mobile

Pubg Mobile Oyun Modları

Back 4 BloodRehber

Back 4 Blood'da Özel Sunucu Açma

New WorldRehber

Çanta Kapasitesi Nasıl Artırılır? New World Rehber

Fortnite’da Beskar Steel Nerede Bulunur?