FortniteRehber

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

Fortnite Choppa’yı nerede bulacağınız, ‘Choppa’da 1.000 Metre Seyahat’ yarışması için yanıtlanması gereken önemli bir sorudur. Choppa konumlarının nerede olduğunu bilmiyorsanız, o zaman zirveye çıkmakta ve Fortnite’ta bu özel başarıya imza atmakta zorlanacaksınız. Fortnite’ta hava yolları arayışınızda yararlanabileceğiniz beş Choppa konumu var – bu meydan okuma devam ederken sadece savaşa hazır olun çünkü diğer oyuncuların hepsi bu araçları kullanarak aynı etkinliğe katılmak istiyor.

Daha Fazla Oku

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Fortnite

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

Epic Games ve Microsoft arasındaki ortaklık sayesinde, iPhone kullanıcıları Fortnite oynamanın kolay bir yolunu buluyor. Geçmişteki davalar ve yaşananlar nedeniyle, Epic Games ve Apple arası oldukça soğuk ve şuan App Store’da Fortnite, bildiğiniz üzere yok. Peki o halde iPhone cihazınızdan Fortnite Mobile’a nasıl erişeceksiniz? Bu rehberimizde iPhone üzerinde Fortnite oynamanız için bir yol gösteriyoruz. Fortnite adlı mega battle royale oyunu, bir süredir Apple’ın App Store’unda kullanılamıyor ve Nvidia’nın GeForce Now hizmetini kullanmadıkça iPhone ve iPad kullanıcıları için erişilemez hale geliyor. Ancak, 5 Mayıs’tan itibaren iPhone kullanıcıları Fortnite’a kolayca giriş yapmanın ve ücretsiz olarak oynamanın yeni bir yolunu bulacak ve bu App Store üzerinden değil.
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

Epic Games'te ortaya çıkan bilgilere göre Uncharted: Legacy of Thieves PC'ye çıkabilir

Fortnite

Heavy Sniper Rifle Nasıl Bulabilirsiniz?

Fortnite Bölüm 3, Sezon 2’nin 5. Haftası geldi ve onunla birlikte, anlaşılması zor bir Keskin Nişancı Tüfeği gerektiren yeni zorluklar var. Fortnite Bölüm 3, Sezon 2’nin 5. hafta mücadeleleri düştü ve oyunculara Battle Pass’larını yükseltmek için büyük miktarda DP kazanma şansı verdi. Fortnite’ın Doctor Strange görünümünü 100. seviyede elde etmek isteyen oyuncular, hızlı bir şekilde seviye atlamanın en etkili yollarını sundukları için bu zorluklara öncelik vermek isteyeceklerdir.
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

Fortnite

Assassin's Creed Valhalla'nın Eivor'u Fortnite'a geldi

Klasik Assassin’s Creed sloganında her şeye izin verildiğini söylüyor ve bu kesinlikle Fortnite’ın hareketli eşya mağazası için geçerli. Assassin’s Creed Valhalla kahramanı Eivor, oyunun daha önce yayınlanmış Ezio promosyon kaplamasının genel lansmanının yanı sıra bir dizi temalı öğeyle bu hafta içinde satın alınabilecek. Hem Ezio hem de Eivor, mağazanın Perşembe gecesi yenilenmesiyle birlikte eşya mağazalarının ilk çıkışlarını yapacaklar.
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

FortniteRehber

Fortnite: Zırhlı Savaş Otobüsü Nerede Bulunur?

Fortnite’ın Zırhlı Savaş Otobüsü, oyuncular tarafından tamamen finanse edildikten sonra kullanılabilir ve bu rehber, onları nerede bulabileceklerini gösterir. Fortnite, son birkaç yılda oyuncuların kullanabileceği veya pilotluk yapabileceği çeşitli araçlara sahip oldu. 2. Bölüm Sezon 3’te sürülebilir arabaları ilk kez tanıttığından beri, battle royale oyuncuların kullanması için bir dizi farklı sürüş sunmaya devam etti. Şimdi, Bölüm 3 Sezon 2 ile tanıdık bir araç kullanıma sunuluyor: Zırhlı Savaş Otobüsü. (Armored Battle Bus)
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

Fortnite

Fortnite 19.10 Güncellemesi Bugün Çıkıyor Tilted Towers Geri Dönüyor

Bugün Fortnite 19.10e güncellemesini aldı ve yeni özelliklerden biri de Tilted Towers konumunun haritaya geri dönmesi oldu. Bugün Fortnite 19.10 güncellemesinin yayınlandığını gördük.  Bu, 19.00 yamasının oyunun üçüncü bölümünü başlattığı geçen yıl Aralık ayının başından bu yana ilk büyük güncelleme olacak. Ardından, geçen ayın ortasında, Noel etkinliğini tanıtan 19.01 yamasını aldık. Diğer güncellemeler doğası gereği teknikti ve herhangi bir yeni unsur getirmedi, bu nedenle hayranlar yeni özelliklere aç.
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

Fortnite

Cobra Kai, Dizinin Dördüncü Sezonuyla Birlikte Fortnite'a Katılıyor

Cobra Kai, yarın dördüncü sezon için Netflix’e geri dönüyor. Kaçak hit şov, geçmiş yıllardaki The Karate Kid filmlerine dayanıyor ve hatta Daniel LaRusso (Ralph Macchio tarafından canlandırılıyor) ile Johnny Lawrence (William Zabka) arasındaki düşmanlığı yeniden alevlendiriyor. Yakın zamanda geliştirici Flux’tan biraz eğlenceli bir Cobra Kai video oyunu oynama şansımız oldu ve şimdi Fortnite’ta yeni görünümlerle gösteriye olan sevgimizi gösterebiliriz.
Daha Fazla Oku

Green Hell'de Bandaj Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

Fortnite

Fortnite, Boba Fett Kıyafetine ve bir dizi eşyaya merhaba diyor

Fortnite Adası galaksideki en davetkar yer değil ama yine de Tatooine’nin Sarlacc çukurundan biraz daha davetkar. Boba Fett, 2021’de Mandalorian 2. sezonda görünerek, kendi şovu “The Book of Boba Fett”in onayını aldı ve şimdi Fortnite’da göründü. Boba Fett hikayesi için oldukça parlak bir yıl oldu. Fett, kendine özgü Mandalorian zırhıyla yeniden bir araya geldi ve şu anda Fortnite’ın Item Shop’unda sizleri bekliyor.
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

Fortnite

The Rock Fortnite'a Geliyor 3. Bölüm İçin Sızdırılan Teaser Yazımızda

Fortnite’ın üçüncü bölümüyle ilgili TikTok’ta büyük sızıntılar ortaya çıktı. İnternette dolaşan video, haritanın görünümünde büyük değişikliklerin geldiğini gösteriyor. Dahası, sızıntılar yalnızca topluluğun bulduklarıyla sınırlı değil – Dwayne “The Rock” Johnson, sızıntının yayılmasında önemli ölçüde yer aldı.
Daha Fazla Oku
Fortnite

Spider-Man, görünüşe göre Bölüm 3'te Fortnite'a geliyor

Spider-Man, görünüşe göre Bölüm 3’te Fortnite’a geliyor. Fortnite sızıntıları, Spider-Man’in Bölüm 3’te Fortnite’a geri döneceğini iddia ediyor. Söylentiler, Spider-Man’in bu sezon bir ara Epic Games’in oynaması ücretsiz battle royale oyununa gelebileceğini öne sürdü, ancak öyle olmayacak gibi görünüyor. Spider-Man, Bölüm 3’ten önce gelmeyecek, ancak son sızıntılar, yeni Bölümün yakın zamanda yayınlanabileceğini gösteriyor.
Daha Fazla Oku

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)