Demon's SoulRehber

Demon’s Souls Boss Rehberi, Bütün Bosslar

Demon’s Souls boss’larını nasıl yeneceğinizi bilmek, kazanmayı garanti etmeyecek ancak hareket setleri ve kalıplarında ustalaşmaya çalışırken size saatler kazandıracak. Özellikle bazıları belirli bir hasara karşı zayıfsa bu avantajınızı onlara karşı kullanabilirsiniz. Aslında hemen hemen hepsinin Demon’s Souls’ta size avantaj sağlamak için kullanabileceği bir tür zayıflığa sahip olduğunu söylemek doğru olur. Ve Demon’s Souls’daki çeşitli patron stratejilerinin yanı sıra, silah seçimi savaşın gidişatında büyük bir fark yaratabilir – kimse yanlış kılıçla hasar vermek için saatler harcamak istemez.

Bu Demon’s Souls boss kılavuzu, 17 bossun hepsini kapsıyor, onları üstlenecek ipuçları ve stratejiler var. Bu boss karşılaşmalarını olabildiğince güvenli bir şekilde atlatmak için bazı kolay taktiklerimiz de var. Unutmayın, bu tür oyunlarda hasar vermek kadar hayatta kalmak da önemlidir.

Bu rehberimizde aşağıdaki bağlantılardan Demon’s Souls bosslarının hepsine tek tek gidebilirsiniz. Özellikle geçemediğiniz boss hakkında bilgi almak isterseniz bağlantıya tıklayabilirsiniz.

  1. Phalanx
  2. Tower Knight
  3. Armor Spider
  4. Flamelurker
  5. Dragon God
  6. Fool’s Idol
  7. Maneater
  8. Old Monk
  9. Adjudicator
  10. Old Hero
  11. Storm King
  12. Leechmonger
  13. Dirty Colossus
  14. Maiden Astraea
  15. Peetrator
  16. Old King Allant
  17. King Allant

Phalanx

Rol Oyunu

Monster Hunter Rise: Sharp Claws Nereden Alınır?

PCRehber

Termal macun nasıl uygulanır?

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

Demon’s Souls’u Seviyorsanız Bu 10 Oyuna Bir Göz Atın