RehberSimülasyon

Euro Truck Simulator 2’de Şoförleri İşe Gönderme

Euro Truck Simulator 2’de sürücüleri görevlere göndermek, genişlemenin anahtarlarından biridir. İşte oyuncuların bilmesi gereken her şey.

Euro Truck Simulator 2, oyunculara açık yolda sürüş yapma özgürlüğü veren bir açık dünya kamyon simülatörü oyunudur. Oyun, bir kamyon imparatorluğu kurmaya çalışırken biraz simülasyon, strateji ve insan yönetimini karıştıran on yılın en başarılı çalışan simülatörlerinden biridir!

Euro Truck Simulator 2’nin en önemli özelliklerinden biri, diğer sürücüleri işlere göndermektir. Oyuncular çalışanlarını iyi yönetirse, faydalar kişinin alt satırında oldukça kazançlı olabilir. Bu kılavuz, oyuncuların diğer sürücüleri yönetmenin ve onları tam potansiyellerinden yararlanmanın temel özelliklerini anlamalarına yardımcı olacaktır.

Şoförleri İşe Göndermek İçin Ön Koşullar

  • Oyuna yeni başlayanlar ve ön izleme için burada olanlar için, bu bölüme geçmeden önce hatırlamaları gereken birkaç şey var. İlk olarak, oyuncuların bu aşamaya girebilmeleri için en az Seviye 3 olması gerekir. Ancak o zaman kamyonların çalışabileceği bir garaj satın alma gücüne sahip olacaklar.
  • İkinci nokta, fazladan bir sürücüyü (oyuncunun kendisi dışında) kolaylaştırmak için yeterli kamyona sahip olmak olacaktır.
  • Bir sürücü kiralamak, burada tartışılan noktayla ilgili son ön koşul olacaktır. Sürücüleri işe almak, haritaya dağılmış iş ajansları aracılığıyla yapılabilir.

Bir sürücü kiralarken, aşağıdaki parametreleri kontrol ettirmek en iyisidir:

  • İş değerlendirmesi yüksek olmalıdır.
  • Maaş, becerilerine göre daha düşük ve orantılı olmalıdır.
  • Beceriler, oyuncunun kiralamak istediği şeye bağlı olarak herhangi bir şey olabilir. Çoğu oyuncu sürücülerini uzun mesafeli yolculuklar için gönderirdi ve bunlar için “Uzun Mesafe Sürüşü” gerekli olurdu. Ona göre seçim yapın.

Kurumun bir sürücüye talep edilen gerekli beceri setlerini sağlamadığını varsayalım. Bu durumda, oyuncu “Sürücü Yöneticisi”ni kullanarak onları eğitmeyi seçebilir. Bir sürücü en fazla dört beceriye sahip olabilir ve görevlere hak kazanmak için bunlardan en az birinde “Seviye 1” olması gerekir. Ayrıca, becerilerinde ne kadar yetkin olurlarsa, o kadar ekonomik ve uygun kazananlar olurlar.

İşlere Sürücü Gönderme

Artık önkoşul Euro Track Sim’de işçileri işe göndermek için ön koşulları yerine getirdiğimize göre, Onlara iş verebilirsiniz. Oyun, sürücüleri işe alırken, oyuncunun yeni işe alınan kişiyi sahip olduğu bir garaja atamasını ve sürüş uzmanlığına ihtiyaç duyacak kamyonu seçmesini zorunlu kılar. Bu yapıldıktan sonra, oyun otomatik olarak sürücülerin bağımsız çalışmasını tetikler.

Oyuncular, orada bulunan sürücüler de dahil olmak üzere bir bütün olarak garajın işleyişini gösteren garaj yöneticisi aracılığıyla sürücüleri kontrol edebilir. İkinci yol, Sürücü Yöneticisini açmak ve sürücülerin listesini seçmek olacaktır. Bu, konum durumu, toplam kazanç, atanan kamyon ve mevcut durum dahil olmak üzere oyuncunun kontrolü altındaki sürücülerin tam listesini sağlar.

Minecraft Kurtlar Nasıl Evcilleştirilir?

MinecraftRehber

Minecraft Stonecutter Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar

Hayatta KalmaRehber

Pebblet Axe Nasıl Yapılır? Grounded Rehber

OverwatchRehber

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Assassin’s Creed Rift Ertelendi, Resmi Bilgi