OverwatchRehber

En İyi Overwatch 2 Kahramanları

Hangi Kahramanların seçilmesi gerektiğini ve hangilerinin yedekte bırakılabileceğini görmek için Overwatch 2 en iyi kahramanlar listemize göz atabilirsiniz.

Overwatch 2 karakter listemiz, birçok Kahraman dengesi değişikliği ve yeniden çalışmasından sonra Orisa, Sojourn ve Lucio gibi Kahramanlar ile en üst sıralarda yer alıyor. 6v6 yerine 5v5 maçlarına geçiş, Overwatch 2 metasını da gerçekten sarstı ve zafer şansınıza yardımcı olmak için hangi karakterleri seçmeniz gerektiğini söylemek zor olabilir. Neden bazılarının gerçekten seçmeye değmediğini ve diğerlerinin neden bir maça yüklediğinizde her zaman göz önünde bulundurulması gereken güvenilir seçimler olduğunu kapsayan mevcut 35 Overwatch 2 Kahramanının tümünü sıraladık. Ama o bir başka rehberimizin konusu olacak. İşte tüm Overwatch 2 karakterlerinin sıralı listemiz, böylece şu anda hangilerini seçebileceğinizi görebilirsiniz.

En iyi Overwatch 2 karakterleri

Kademe listemizi Overwatch 2’de şu ana kadar oynadıklarımıza dayanarak oluşturduk ve hangi Kahramanların oynamanın iyi hissettirdiğini, ekibinizde bulundurmanın yararlı olduğunu veya ona karşı oynamanın zor olduğunu gördük. Farklı oyun tarzlarının ve beceri seviyelerinin, en iyi olduğunu düşündüğünüz Overwatch 2 karakter türleri üzerinde büyük bir etkisi olduğunu unutmayın. Ayrıca şu anda düpedüz Kötü olarak kabul edilebilecek Kahramanlar olduğunu düşünmüyoruz – Alt seviyelere yerleştirdiğimiz Kahramanlar genellikle niş seçimlerdir veya az sayıda yetenekli oyuncu tarafından tercih edilir, ancak muhtemelen ortalama bir oyuncu bunları seçmeyecektir. Alfabetik olarak sıralanmış en iyi 10 Overwatch 2 Kahramanı olduğunu düşündüklerimiz şunlardır:

Ana (Destek)
Bastion (Hasar)
D.Va (Tank)
Lucio (Destek)
Moira (Destek)
Orisa (Tank)
Sojourn (Hasar)
Soldier 76 (Hasar)
Sombra (Hasar)
Zarya (Tank)

Bir başka yazımızda, S-tier’den C-tier’e kadar tüm Overwatch 2 Kahramanlarını sıralayan tam listemizi ve neden olduklarını düşündüğümüz yere ait olduklarına dair açıklamalarımızı bulabileceksiniz. Her seviyedeki Kahramanlar role göre alfabetik olarak düzenlenecektir.(Tank, Hasar, ardından Destek).

Korku

Dead Space Remake'i Bitirmek Ne Kadar Sürecek?

Monster Hunter RiseRehber

Monster Hunter Rise: Canavalarlar Nasıl Yakalanır?

Monster Hunter RiseRehber

Monster Hunter Rise: Wirebugs Rehberi

Monster Hunter RiseRehber

Monster Hunter Rise Machalite Ore Nerelerde Bulunur?

Oynayabileceğiniz En Zor Oyunlar