OverwatchRehber

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 rehberimizde, oyunda bulunan tüm karakterlerin kilidini nasıl açacağınızı öğrenebilirsiniz. Yeni ve deneyimli oyuncular için seçenekleri açıkladık. Ayrıca başlangıç ​​karakterlerini de öğreneceksiniz. Bu rehberde değineceğimiz konular şunlardır; Baştan itibaren kullanılabilen karakterler, Yeni oyuncu olarak karakterlerin kilidini açma, Kıdemli oyuncu olarak karakterlerin kilidini açma… Şimdi gelin ilk konumuzla başlayalım. Başka Overwatch 2 rehberlerimizde var. Onlara da bir göz atın.

Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

OverwatchRehber

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Overwatch 2’de bir önceki oyundan yani Overwatch’tan oyun ilerleyişinizi aktarmanız için sizlere bu yazı ile rehberlik etmeyi planlıyoruz. Overwatch 2 rehberinin bu sayfasında, eski hesabınızı nasıl birleştireceğinizi ve şimdiye kadar kazandığınız tüm kaynakları nasıl aktaracağınızı öğreneceksiniz. Ayrıca bu yöntemle ilgili problemlerin nasıl çözüleceğini de rehberimizin içine ekliyoruz. Overwatch 1’deki ilerlemenizi Overwatch 2 hesabınıza nasıl aktaracağınız hakkında bilgiler için okumaya devam edin. Ayrıca, bu seçeneğin kilidini açmanıza yardımcı olacak çözümler de gösteriyoruz.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Nişancı OyunuOverwatchRehber

Overwatch 2 Oyun Modları

Overwatch 2 rehberimizin bu kısmında, oyun modları ve genel olarak belirli bir türdeki haritaların hedefleri hakkında bilgi edineceksiniz. Bu, belirli bir arenada rakip takıma karşı bir maçta kazanmak için ne yapmanız gerektiğini bilmenize yardımcı olacaktır. Genel manada oyun nişancı türünde olsa da oyunda farklı amaçlar için hareket etmenize olanak tanıyan modlar bulunuyor. Bu sayede oyundan farklı tatlar almanız mümkün. Başka bir açıdan bakacak olursak Overwatch 2 oyun modları farklı Overwatch karakterleri için daha uygun olabiliyor. Bu da karakter çeşitliliğine vurgu yapıyor.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Nişancı OyunuOverwatchRehber

Tier Bakımından Overwatch 2 Karakterleri

Bu geniş rehberimizde Overwatch 2 için tüm karakterlerin Tier bakımından dizilişini göreceksiniz. İlk önce S tierle başlayalım. C tiere kadar yazacağız, bu nedenle bütün sayfaları kontrol ettiğinizden emin olun. S-Tier Overwatch 2 karakterlerini sizler için aşağıda listeledik. Hemen konuya geçelim; Overwatch 2’deki en iyi Kahramanlar Bu karakterler güvenilir bir şekilde faydalıdır ve güçlü yetenekleri nedeniyle herhangi bir takım için gerekli olarak görülebilir. Bazıları oynamak diğerlerinden daha kolaydır, ancak hepsinin bir savaşın gidişatını değiştirme potansiyeli vardır:
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

OverwatchRehber

En İyi Overwatch 2 Kahramanları

Hangi Kahramanların seçilmesi gerektiğini ve hangilerinin yedekte bırakılabileceğini görmek için Overwatch 2 en iyi kahramanlar listemize göz atabilirsiniz. Overwatch 2 karakter listemiz, birçok Kahraman dengesi değişikliği ve yeniden çalışmasından sonra Orisa, Sojourn ve Lucio gibi Kahramanlar ile en üst sıralarda yer alıyor. 6v6 yerine 5v5 maçlarına geçiş, Overwatch 2 metasını da gerçekten sarstı ve zafer şansınıza yardımcı olmak için hangi karakterleri seçmeniz gerektiğini söylemek zor olabilir. Neden bazılarının gerçekten seçmeye değmediğini ve diğerlerinin neden bir maça yüklediğinizde her zaman göz önünde bulundurulması gereken güvenilir seçimler olduğunu kapsayan mevcut 35 Overwatch 2 Kahramanının tümünü sıraladık. Ama o bir başka rehberimizin konusu olacak. İşte tüm Overwatch 2 karakterlerinin sıralı listemiz, böylece şu anda hangilerini seçebileceğinizi görebilirsiniz.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch

Overwatch 2 Push Mode Nasıl Oynanır?

Overwatch 2, oyuncuların öğrenmekten heyecan duyduğu Push adlı yeni bir oyun moduna sahiptir. Orijinal oyunun eskort modunu benzersiz bir şekilde ele alıyor, ancak burada aynı anda hem saldırıyor hem de savunuyorsunuz. Temel oyunun kendisi çok basit ama maçın kontrolünü ele geçirmek onu biraz karmaşık hale getiriyor. Lafı fazla uzatmadan Overwatch 2’deki yeni Push modunun nasıl oynanacağına dair her şeyi öğrenelim ve bunun için bazı ipuçlarını sizlerle paylaşalım.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Overwatch

Son sızıntılara göre Battle Pass Overwatch 2'ye eklenecek özelliklerden birisi

Battle pass sistemi Fortnite tarafından ön plana çıkarıldı ve bugün var olan hemen hemen her online oyun tarafından kullanılıyor. Overwatch, kuralın istisnalarından biriydi, ancak Overwatch 2 başladığında artık durum böyle olmayacak gibi görünüyor. Overwatch 2 betasının başlamasına sadece birkaç gün kala, bir .exe dosyasının sızdırıldığı ve bu da veri madencileri tarafından sayısız keşfe yol açtığı görülüyor.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch

Overwatch 2 kapalı beta önümüzdeki ay başlıyor ve profesyoneller bu haftadan itibaren oyuna girebilecek

Overwatch 2, bu hafta ilk halka açık testlerini yapacak ve bunu önümüzdeki ay kapalı beta takip edecek. Oyun direktörü Aaron Keeler, yeni bir geliştirme güncellemesinde, Blizzard’ın şimdiye kadarki çalışmalarından emin olmasına rağmen, oyunun mümkün olduğunca çabuk oyuncuların eline geçmesini sağlamak istediğini söyledi. Hayranlara sürekli destekleri için teşekkür eden ve takımın iletişim eksikliğinden dolayı özür dileyen Keller, ayrıca Blizzard’ın “Overwatch 2 ile ilgili her şey hakkında daha fazla güncelleme yapmaya kararlı olduğunu” söyledi.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Overwatch

Overwatch'ın McCree'si Yakında Yeni Bir İsim Alacak

Overwatch’ın McCree’si Yakında Yeni Bir İsim Alacak, Overwatch’ın popüler silahşoruna yeni bir isim verilecek, bu yüzden artık Diablo IV’ün tartışmalı eski yapımcısına atıfta bulunmayacak. Overwatch’ın geliştiricileri tarafından duyurulan değişiklikler çok yakında gerçek olacak; Oyunda bulunan karakterlerden biri olan Jesse McCree yeni bir isim alacak. 26 Ekim’den itibaren kovboy Cole Cassidy olarak tanınacak.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?