The Witcher 3’te Grandmaster Armor Nasıl Elde Edilir?

Witcher 3’te Grandmaster Armor nasıl elde edeceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Oyunda çok sayıda zırh ve donanım olmasına ve oyuncuların büyük olasılıkla sürdürülebilir yapılar oluşturmasına rağmen, Grandmaster seviyesinin sağladığı yetenekler benzersizdir. Ancak, önce Blood and Wine DLC’sine sahip olmanız gerekecek. Bunu yaptığınızda, zırh setlerinizle Grandmaster seviyesine ulaşmak için gerekli bileşenleri toplayabileceksiniz. Burada olduğunuza göre, mevcut farklı zırh setlerini de üretmeye çalışıyorsunuz. Bu yüzden endişelenmeyin ve cevabı almak için aşağı kaydırın.

Witcher 3’te Grandmaster Armor Zırh Nasıl Yapılır?

Her set birden fazla bileşen gerektirecek ve ortada birkaç görevi tamamlamanız gerekecek. Ancak, onları almayı başardığınızda, tamamen çabaya değeceklerdir. Gördüğünüz gibi, bunlar çok doğal olarak güçlü donanımlar, geliştirmesi kolay olmayacak.

Ancak Witcher 3’te Grandmaster seviyesinde Zırh istiyorsanız, gidin ve Lazare Lafargue ile konuşun. Bunu yaptığınızda, zırh için Diyagramları bulmakla görevlendirileceksiniz. Bundan sonra, kendiniz için farklı Grandmaster seviyesinde donanımlar üretebileceksiniz. Diyagramlar işinize yarayacaktır, bu yüzden alabildiğiniz kadar çok diyagram aldığınızdan emin olun.

Bu çöpçü avı için ana göreviniz “Master Master Master Master!” Toussaint’teki bir panodan da alabileceğiniz bir görev. Yani Lazare’ye ulaşmadıysanız, oraya gidebilir ve ardından göreve bu konumdan başlayabilirsiniz.

Grandmaster Seviyesine aşağıdaki zırh setleri ile ulaşabilirsiniz:

  • Wolven
  • Feline
  • Ursine
  • Griffin
  • Manticore

Witcher 3’te Grandmaster Armor nasıl alacağınızla ilgili hepsi bu kadar. Witcher ile ilgili diğer içeriklere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Valorant'ta VAN 185 Hatası Nasıl Düzeltilir?

Rol OyunuUzay Temalı Oyunlar

Star Citizen 700 Milyon Dolarlık Rekoru Kırdı ve Hala Yayınlanma Tarihi Belli Değil

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked'da Stat Puanlarını Sıfırlama

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked Cerim Crucible Tamamlamak İçin İpuçları

The Witcher 3’ün Yeni Nesil Sürümü Yine Ertelendi