RehberStratejiWatcher of Realms

Watcher of Realms Ekipman Rehberi, Hangi Kahramana Hangi Ekipman Tipi Giydirilmeli?

İster yeni başlayan ister deneyimli bir oyuncu olun, doğru ekipmana sahip olmak son derece önemlidir. Bu, Watcher of Realms için ekipman kılavuzudur.

13 Temmuz’da Watcher of Realms, iOS ve Android’de piyasaya sürüldü. Moonton Studios’un yetenekli ekibi tarafından geliştirilen bu büyüleyici mobil RPG, benim de dahil olmak üzere dünya çapındaki oyuncuların kalbini kazandı. Ancak yeni başlayanlar için ekipman sisteminin karmaşıklıklarını anlamak zor olabilir. Tam da bu nedenle size ekleyebileceğiniz bir yığın ekipman ipucu ve püf noktası sunmak için buradayız.

Oynadıkça oyun, farklı araziler ve düşman türleriyle daha zor hale gelir. Bazı düşmanlar doğrudan üssünüze giderken, diğerleri alan saldırıları veya zehir gibi özel yetenekler kullanır. Bu, her şeyi daha stratejik hale getirir ve ekipman seçimleriniz çok önemlidir.

Ne karşılaşacağınız için iyi hazırlanmanızı sağlamak için farklı aşamalara daha yakından bakacağız. Başlayalım!

watcher of realms ekipman rehberi3_1379_933

Watcher of Realms Oyun Başı Ekipman Kılavuzu

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount And Blade 2 : Bannerlord'da Yetenekler Nasıl Sıfırlanır?

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount and Blade 2: Bannerlord'da Cellat Baltası Nasıl Elde Edilir?

Destiny 2Nişancı OyunuRehber

Destiny 2: Gambit Rehberi (Türkçe)

Destiny 2Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Breakneck Tüfek Nasıl Alınır?

Watcher of Realms Başlangıç Rehberi