Destiny 2Nişancı OyunuRehber

Destiny 2: Gambit Rehberi (Türkçe)

Gambit Rehberi: Savaş. Motes Topla. Yatır. Baskın Yap.

Gambit, iki oyuncu takımını Karanlığın hizmetkarlarına karşı karşıya getiren heyecanlı bir oyun modudur. Farklı olarak, her takım başka takımın işini bozmak için bir oyuncuyu karşı tarafa yollayabilir.

Giriş Koşulları

Gambit oynamak için bu şartları yerine getirmeniz gerekir:

  • Destiny 2 oyununa sahip olmak
  • New Light açılış görevinin tamamlanması

Ün ve Ödüller Kazanma

Gambit’e katılan oyuncular, maçları tamamlayarak puan kazandıkları ve rütbe yükselten Şöhret sistemiyle ödüllendirilir. Maç tamamlamak Şöhret verir, ancak kazanmak bu kazancı önemli ölçüde arttırır. Şöhret kazanıldıkça benzersiz Gambit silah ve zırhları açılır.

destiny 2 gambit

Destiny 2’deki diğer rütbe sistemlerinden farklı olarak, her Şöhret seviyesi üç kademeye ayrılır. Muhafız, Cesur, Kahraman, Efsanevi ve Efsanevi seviyelerinin her biri üç kademeye sahiptir. Ancak Efsane seviyesi tek ve birdir.

Bunun dışında Şöhret rütbeleri, Crucible’daki Değer rütbeleri gibi çalışır:

  • Her seviye, bir öncekinden daha fazla Şöhret puanı gerektirir
  • Galibiyet serileri bonus puan verir
  • Galibiyet seriniz 5’te zirve yapar ve maçı kaybettiğinizde sıfırlanır
  • Devam eden bir maça katıldığınızda galibiyet seriniz sıfırlanmaz

Maçları tamamlamanın yanı sıra, Gambit görevlerini tamamlayarak da Şöhret kazanabilirsiniz. Her gün Drifter, Şöhret puanı ve diğer ödülleri veren bir dizi günlük görev karşınıza çıkarır.

Gambit ile ilgili Önemli Bilgiler

  • 5, 10 ve 15 motes yatırmak engeller çağırır ve yatırılan mote sayısına göre güçlenir
  • Her 25 motes yatırıldığında oyuncular karşı tarafa baskın yapabilir
  • Gambit, sadece bir baskıncıyla karşı karşıya gelindiğinde “güç etkinleşir”
  • Oyuncular baskıncı tarafından öldürülürse, Primeval can sağlığı kazanır
  • Öldürülen baskıncılar 3 adet mote düşürür

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount And Blade 2 : Bannerlord'da Yetenekler Nasıl Sıfırlanır?

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount and Blade 2: Bannerlord'da Cellat Baltası Nasıl Elde Edilir?

Destiny 2Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Breakneck Tüfek Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Baldur's Gate 3: Çoklu Sınıf (Multiclass) Rehberi

Destiny 2: Yeni ve Geri Dönen Oyuncular İçin Tam Rehber