Destiny 2Nişancı OyunuRehber

Destiny 2’de Breakneck Tüfek Nasıl Alınır?

Destiny 2’de Kinetik Otomatik Tüfek olan Breakneck hakkında bilmeniz gerekenler ve yeniden nasıl edinebileceğiniz konusundaki bu Destiny 2 rehberimizi sonuna kadar okuyun.

Breakneck Akıbeti

  • Beyond Light genişletmesiyle birlikte Destiny 2 içeriğinin neredeyse yarısı kaldırıldı. Bu sırada silahların güç seviyeleri de yükseltilemez hale geldi. Bu durum topluluk tarafından pek hoş karşılanmadı ve Bungie bu uygulamayı durdurdu.
  • Birçok silah halen kullanılamaz durumda olsa da, bazıları oyuna yeni yeteneklerle geri dönüyor.
  • Geçmişte üstün güçleri nedeniyle yeniden eklenen pinnaksil silahlar arasındaydı. Fakat Sezon of the Wish ile birlikte eski gücünde olmasa da Breakneck’i oyuncularla buluşturdu.

Destiny 2’de Breakneck Tüfek Nasıl Alınır?

  • Destiny 2’nin 5. Sezonunda Breakneck, Gambit etkinliğindeki görev tamamlanarak edinilen Kinmetik Otomatik Tüfek idi. Onslaught ve Rampage yetenekleriyle çok güçlüydü, sonradan zayıflatılsa da popülerdi.
  • Yeniden eklenen Breakneck artık Gambit maçlarında düşüyor. Alternatif olarak, Gambit Engramları Drifter’a götürerek Engram Odaklama ile de alabilirsiniz.

destiny 2 breakneck_1140_570

En İyi Sürüm Nedir?

  • Diğer silahlarda olduğu gibi, Breakneck’te de PvE ve PvP için farklı en iyi yetenek kombinasyonları bulunuyor. Aşağıdakilere dikkat edin:

PvE En İyi Sürüm

  • Subsistence: Daha az doldurma
  • Onslaught: Ateş hızı artışı

PvP En İyi Sürüm

  • Keep Away: Orta mesafede avantaj
  • Onslaught: Ateş hızı artışı

Ne olursa olsun, her iki modda da Onslaught yeteneği önemli. PvE’de Subsistence ile birleştiğinde daha az doldurma süresi sağlıyor. PvP’de ise Keep Away, orta mesafedeki düşmanlarda etkili.

Breakneck yeni oyuncular için iyi bir seçenek olsa da, Rufus’s Fury gibi mükemmel otomatik tüfeklerin yanında sönük kalıyor.

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount And Blade 2 : Bannerlord'da Yetenekler Nasıl Sıfırlanır?

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount and Blade 2: Bannerlord'da Cellat Baltası Nasıl Elde Edilir?

Destiny 2Nişancı OyunuRehber

Destiny 2: Gambit Rehberi (Türkçe)

RehberRol Oyunu

Baldur's Gate 3: Çoklu Sınıf (Multiclass) Rehberi

Destiny 2: Yeni ve Geri Dönen Oyuncular İçin Tam Rehber