V Rising

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

V Rising çevrimdışı modu, oyuncuların V Rising’i internet bağlantısı olmadan oynamak istiyorlarsa ayarlayabilecekleri daha yeni bir özelliktir. Bunu yapmak için, oyuncuların kendi bilgisayarlarında bağımsız olarak, internet üzerinden çevrimiçi olmak zorunda kalmadan erişilebilecek bir LAN sunucusu kurmaları gerekir. Aşağıda V Rising’de çevrimdışı bir LAN sunucusunun nasıl kurulacağı hakkında daha fazla ayrıntıya gireceğiz, böylece bir ethernet kablosuyla yapmak zorunda kalmadan gotik terör saltanatınızı yönetebilirsiniz.

Daha Fazla Oku

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

V Rising

V Rising'de Grave Dust nasıl elde edilir?

Uygun bir şekilde, V Rising Grave Dust, V Rising haritasının tamamında ölümsüz ve nekromantik düşmanları yenerek ve bunun sonucunda bıraktıkları Tozları toplayarak bulunan özel bir kaynaktır. Alternatif olarak, oyuncular, Kalenizde inşa edilebilecek Tomb adlı özel bir yapı inşa ederek V Rising’de Grave Dust’ı toplayabilirler. Doğrudan Mezar Tozu oluşturmasa da, kendi evinizin rahatlığından düşürme olasılığı çok yüksek olan düşmanlar yaratır – sadece kendi yarattıklarınız tarafından istila edilmemeye dikkat edin. Hemen aşağıda V Rising’de Grave Dust alma sürecini ayrıntılı olarak ele alacağız.
Daha Fazla Oku

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

V Rising

V Rising'de Balık Nasıl Yakalanır?

Oyuncular, Farbane Ormanı’ndaki patronlardan birinin tarifini alıp Kalenize inşa ederek elde edilebilecek benzersiz bir araç/silah olan Olta Kamışını kullanarak V Rising’de balıkları yakalayabilirler. O andan itibaren, oyuncular Kutup’u V Rising’in etrafına yayılmış belirli balık tutma noktalarında kullanabilir ve balıkları yemek yerine, işçiliği ve eşya oluşturmada kullanılabilecek çeşitli kaynaklar için kullanabilirler. Her şeyi ve aşağıda V Rising’de nasıl balık yakalayabileceğinizi daha ayrıntılı olarak açıklayacağız.
Daha Fazla Oku

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

V Rising

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Yeterince V Rising oynadıktan sonra, kendinizi birçok ölü sunucu ve karakterle bulabilirsiniz. Ayarları test etmek, yeni vampirler yapmak, arkadaşlarla oynamak… Yeni sunucular yapmak için birçok farklı neden var. Bu nedenle sunucular hızlı bir şekilde eskiyebilir ve boşalabilir. Sorun şu ki, Stunlock özel sunucuları kaldırmak için henüz resmi bir seçenek eklemedi. Ancak, neyse ki biraz ince ayar yaparak V Rising’de özel sunucuları silmek tamamen mümkün.
Daha Fazla Oku

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?