Elden RingListeRehber

Elden Ring'de Kullanabileceğiniz En İyi Büyüler, Sihirler ve Zararlı Etkiler

Elden Ring en iyi büyüler, ister en iyi Intelligence için Büyü yapıları, ister Faith için en iyi Incantations yapıları olsun, güç ve etkiyi FP maliyetiyle dengeler. Ayrıca Elden Ring’de saldırı patlamaları ve mermilerden çağrılmış efektlere, iyileştirme büyülerine, güçlendirmelere, karşı büyülere ve daha fazlasına kadar çok çeşitli büyüler var.

Burada, önerdiğimiz en iyi Elden Ring büyülerinden bazılarını listeleyeceğiz. Hasarı artırmak için özgürce spam gönderebileceğiniz iyi sağlam küçük büyülerden, en iyi efektler için akıllıca kullanmanız gereken daha ağır vuruculara kadar her şey var. Faith’ten Intelligence’a veya Arcane’ye kadar hangi statüyü maksimuma çıkarırsanız çıkarın, burada size uygun bir şey var; Elden Ring’de kullanabileceğiniz en iyi büyüleri, sihirleri ve efsunları nerede bulacağınızı aşağıda açıklayacağız.

Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Elden RingListe

Elden Ring'de Büyücüler İçin En iyi 5 Armor Seti

Elden Ring: Magic kasanlar İçin En İyi 5 Zırh Setini sizin için derledik. Bu rehberimizde Elden Ring’de büyücü oynuyorsanız burada yazdığımız setleri mutlaka almanızı tavsiye ediyoruz. Bulmanızı kolaylaştırmak için Elden Ring Magic setlerin yerlerini de sizler için ekledik. Elden Ring’de sihirli bir build tercih eden oyuncular kendilerini korumayı unutmamalıdır. Bu zırh setleri, sihri seven hayranlar için mükemmel. Elden Ring’de büyüye yatkın yapılar için yapılan zırh setlerinin çoğu ya göz alıcı önlükler ya da yırtık pırtık paçavralar olduğundan, zırh burada biraz yanlış bir adlandırmadır. Yine de, yakın dövüş yapılarının giymeyi tercih ettiği teneke kutular ve dökme demir tencerelere kıyasla avantajları var. Fiziksel hasar engellemede eksiklerini büyülü ve temel hasar korumasında telafi ederler.
Daha Fazla Oku

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Elden Ring Silah Yükseltme Rehberi

Liste

Oyundan Uyarlanmış Tv Dizileri (Açıklananların Hepsi)

Son zamanlarda hali hazırda oyun kategorisinde insanların gönlünü kazanarak, muhtemelen hayran kitlesinden de güç alan, şu ana kadar yayınlanacağı açıklanmış TV dizilerini sizler için listeledik. Bahsettiğimiz gibi, bu listedeki diziler zaten oyun olarak oynanabiliyor ve burdan uyarlanarak TV dizisine dönüştürülmüş durumdalar. Listede büyük yapımlar bulunuyor. Bir çoğunun yayınlanma zamanı dahi yaklaştı. Listemizi umarız beğenirsiniz.
Daha Fazla Oku

Xbox Series X artık bir düğmeyle TV'nin konsola geçmesini sağlıyor

Elden Ring'de Kullanabileceğiniz En İyi Büyüler, Sihirler ve Zararlı Etkiler

ListeRehberValorant

Valorant'taki En İyi Destek Ajanları

Valorant’ta bir destek ajanı oynamak, Reyna veya Jett’i seçip 1’e 5 oynamak veya Chamber’s Tour de Force ile bazı kötü atışlar yapmak kadar eğlenceli görünmeyebilir. Ancak gerçek şu ki, her takımın daha yüksek rekabet seviyelerinde başarılı olabilmesi için bir destek ajanına ihtiyacı vardır. Dereceli maçlarınızda destek olmak da başlı başına eğlenceli. Doğru ajanlarla, yüksek seviyede ilerlemeye devam ederken ekibiniz için as desteği olabilirsiniz. Valorant’taki en iyi destek ajanlarına bir göz atalım.
Daha Fazla Oku

Elden Ring'de Kullanabileceğiniz En İyi Büyüler, Sihirler ve Zararlı Etkiler

Elden Ring'de Büyücüler İçin En iyi 5 Armor Seti

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

Steam Etkinliğini Gizleme

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

Steam Etkinliğini Gizleme

ListeNişancı Oyunu

Overwatch Alternatifi En İyi 5 Oyun Listesi

İşte Overwatch’a benzer beş oyun, şirketin yakın zamanda ortaya çıkan ihlalleri ışığında Activision Blizzard yapımı oyunları bırakmak veya sadece ufkunuzu genişletmek istiyorsanız oynayabileceğiniz 5 farklı Overwatch alternatifi oyun listemizi sizlerle paylaşıyoruz. Overwatch, genel oyun tasarımı…
Daha Fazla Oku

Apex Legends Mobile - Perk Sistemi Nasıl Çalışıyor

Elden Ring'de Kullanabileceğiniz En İyi Büyüler, Sihirler ve Zararlı Etkiler

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

PS5 Hata Kodları

Cyberpunk 2077 DLC gelecek yıl yayınlanacak ve daha fazla DLC yapım aşamasında