MobaRehber

Arena of Valor Amily Build (Rehber)

Savaşçı ve tank olabilen Amily Arena of Valor, mobil moba oyunun güçlü karakterlerinden birisi. Oyunda oldukça etkili olabilen görünüşü ile de oyuncuların çoğunu etkileyen Amily’nin hikayesi ise şu şekilde. “Son sınavda 3 diğer adayla çalışmış ve eğitmen dahil ondan fazla amiri öldürmüştü. 4 hain yüksek bir bedel ödemiş ve kana bürünmüştü. Ne var ki bu sadece başlangıçtı. Olay yerinden ayrıldıktan sonra teşkilattan kaçmak için gizlenmeleri gerekmişti. Teşkilatta duygulara yer yok. Amily bunu belindeki yaradan öğrenmişti. İlk sınavında onu korumak için arkadaşının önünde durmuş ama arkadaşı onu bıçaklamıştı.” İki forma sahip olan Amily’nin hikayesi bu şekilde formuyla birlikte silahları da dönüşebilen Amily’nin buildine bir bakalım.

Arena of Valor Amily Yetenekleri

amily pasif yetenekDüello: Amily’nin normal saldırıları ve ardı sıra gelen saldırıları eğer bir hedefe vurursa %50 ek hasar verir. Alan vurursa pasif kullanılamaz.

amily yeteneklerTekme Bıçağı: Amily çizmelerinde gizlediği bıçaklarını fırlatır. Bu bıçaklar düşmanlar arasında 4 kez sekebilir. Bıçaklar Amily’e geri döner. Bıçakların çarptığı düşmanlar yavaşlar. Bıçaklar dönünce Amily hız kazanır.

amily komboKombo: Amily ardı ardına vurmaya başlar. İkinci vuruş düşmanı havaya fırlatır. Bir sonraki saldırısı ek hasar kazanır. Şarj etkisi yapar. Maksimum can ve mana %1 yenilenir. Kombat dışına çıkınca ekstra haraket hızı kazanır.

amily ofke yetenegiÖfke: 1 saniye içerisinde öfkelenir ve büyük bir büyü hasar verir. Ekstra saldırı hasarı ve haraket hızı kazanır. Bir miktar hasara bağışık hale gelir. Bu yetenek devam ederken ayrıca her saniye büyü hasar vermeye devam eder.

Youtube Kanalıma Abone Olabilirsiniz

Amily İstatistikleri

Arena of Valor ‘un Amily kahramanı arenada çok fazla görünmeyen bir kahraman. Kazanma istatistiğine bakarsak %49 görüyoruz. (değişebilir) Bunun dışında dayanıklılık yüksek, saldırı yüksek, beceri hasarı orta düzey şeklinde olan Amily, oynaması kolay bir kahraman olarak karşımıza çıkıyor. 

Amily Hasar Orman Silahları

Arena of Valor SoulreaverArena of Valor Gilded GreavesArena of Valor RankbreakerArena of Valor Omni ArmsArena of Valor Fenrir's ToothArena of Valor Blade of Eternity

Ormanda tercih edilmesi gereken bu eşyalarla birlikte Arena of Valor ‘un Amily kahramanı Arcana dizilimi şu şekilde tercih edilebilir. Onun dışında arcanaları kendinize göre belirlemeniz daha iyi olacaktır. Elbette silahları da rakibinizin durumuna göre oyun içinden değiştirebilirsiniz.

  • Uyanış
  • Eşkıya
  • Ejderha Pençesi

Amily Koridorda Savaş

Arena of Valor Mantle of RaArena of Valor Gilded GreavesArena of Valor RankbreakerArena of Valor The AegisArena of Valor Medallion of TroyArena of Valor Fenrir's Tooth

Bu silah dizilimi ile Amily koridoru temizlemek ve minionları iteklemek için ideal hale gelir. Biraz da defansla birlikte rakibinize karşı koyabilir hatta onu kesebilirsiniz. Yavaşlatma özelliğinden ve alan hasarının yüksek olmasından kaynaklı takım savaşı sırasında etkili olabilir.

Amily Hybrid Savunma Ve Saldırı Orman

Arena of Valor SoulreaverArena of Valor Gilded GreavesArena of Valor RankbreakerArena of Valor Frost CapeArena of Valor Medallion of TroyArena of Valor Hercules' Madness

Bu silah dizilimi ise çok çabuk öldüğünüzü düşünüyorsanız kullanabilirsiniz. Burada biraz savunmaya ağırlık veriliyor ama hasardan da çok fazla taviz verilmiyor. Hem ormanda dönmek hem de karşınıza çıkan rakiplerinizi zorlamak isterseniz bu silah dizilimi işinizi görecektir.

Arena of Valor Amily Oynanış

Amily, pasif yeteneği nedeniyle teke tek oynanması gereken bir kahramandır. Ama illaki takım savaşına girecekse yavaşlatma etkilerinden ötürü etkili olabilir. Koridorda ve ormanda oldukça iyidir. Burada genelde tek takılabilirsiniz. Yukarıdaki silah dizilimini kullanarak rakiplerinize karşı savunma kolayca yapılabilir ya da hasar kullanarak onları püskürtmeniz mümkün. Bununla birlikte orman dönmekte oldukça kolay.

Pubg Mobile Silah Rehberi

MMORPGRehber

Era of Legends - Telefonda World of Warcraft Oyna

MobaNasıl Yapılır

Mobile Legends Özel Sohbeti Bir Defa Değiştir Görevi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Royale Pass Hakkında Herşey

Metal League Espor Turnuvası