Nişancı Oyunu

Valorant Rehberi: Hangi Karakterle Başlamalısın?

Valorant’ın kapalı beta sürümü, oyunu alır almaz beş Ajan ile birlikte gelir. Diğer beş karakterin kilidi, Ajan Kilidi ile veya bireysel Sözleşmelerini tamamlayarak açılabilir. Ancak Sözleşmeleri tamamlamak uzun bir süreç olabilir, bu nedenle ilerleme kazanmaya başlamadan önce doğru karakteri seçmeniz önemlidir.

İşte Valorant’ta yeni bir karakterin kilidini açma zamanı geldiğinde düşünmeniz gereken iki farklı Ajan.

CYPHER

Cypher’in uzmanlığı ekibi için bilgi toplamaktır. Kamera yeteneği, hiçbir riski olmadan etrafı izlemesini sağlar. Ayrıca bir düşman ekibine karşı savunmaya yardımcı olabilecek Trapwires kurabilir. Ayrıca Saldırı sırasında düşman ekibinden saldırgan kanatları durdurmak için bunları ekibinizin arkasına yerleştirmeniz mümkündür. Onun Ultimate yeteneği, sadece bir ölü düşman üzerinde kullanarak tüm düşman ekibinin yerini bulmasını sağlar. Ve tüm bunlardan sonuç alamazsanız, Neural Cage hem bir tuzak hem de bir duman bombası olarak hareket edebilir.

Tüm bu yardımcı özellikler Cypher’ı Valorant’ın en iyi ajanlarından biri yapar. Herhangi bir haritada ve herhangi bir takım kombinasyonunda yararlı olabilir.

BREACH

Breach, giriş seviyesi bir karakterdir. Düşmanı kontrol etmeye odaklı bir sınıftır. Sadece duvarlardan kullanılabilen Blinding Charge yeteneği kapalı alanlara güvenle girmesine izin veriyor. Fusion Charge yeteneği duvarlardan geçebilir ve saldırı yaparken kendi saldırınızı organize etmenizde veya Savunmadayken düşmanın saldırılarını durdurmanızda yararlı olabilir. Hem Breach’in Ultimate hem de Fault Lines yetenekleri, tek bir alanda veya koridorda bir araya getirildiklerinde büyük düşman gruplarını şaşırtabilir.

Breach, agresif oynamayı seven herkes için mükemmel bir Ajan. Tüm yetenekleri duvarlardan geçebildiğinden, Breach aynı zamanda düşmanın nerede olabileceğini ve hangi yeteneklerin onlara çarpabileceğini bilmek için haritaya aşina olmayı gerektiren bir karakterdir. Bu onu Valorant’ın en iyi Ajanlarından biri ve herhangi bir takıma değerli bir üye yapar.

Kaan Alp B.

RehberSavaş Oyunları

Valorant'ın Kasma Sorunuyla Başa Çıkabilirsiniz

Nişancı OyunuRehber

Valorant'ta Sur Verme Ve Karşılaşmayı Yeniden Kurma

Nişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Onaylandı

Nişancı Oyunu

Doom Eternal'ın İlk Campaign Genişleme Paketi Duyuruldu

Crysis 3 Remastered Fragmanı Yayınlandı