Apex Legends’da Charge Towers Nasıl Çalışıyor?

Sezon 5, #ApexLegends ‘ta birçok değişiklik meydana getiriyor ve yeni eklenen #ChargeTowers ‘ta taktikleri değiştirmenin yararlı bir yolu bulunabilir.

Apex Legends birçok oyuncu tarafından beğenildi ve oyun sık sık yapılan güncellemelerden faydalandı. #Battleroyale türü kalabalık ancak Apex Legends benzersiz bir ortam ve sürekli genişleyen karakter kadrosu ile öne çıkmayı başardı. En son güncelleme, oyuncuların haritaya önemli bir ekleme yaparak oyun stillerini değiştirmelerini sağlıyor. Birçok oyuncu Charge Towers’ın dahil edildiğini fark etmiş ve bunları en iyi nasıl kullanacağını kavramış olabilir.

Oyunun arkasındaki geliştirici Respawn Entertainment, oyuncuların Titanfall gibi diğer oyunlarda keyif aldıkları mekaniği bir battle royale ayarına getirmeyi başardı. Doğal olarak, rekabetçi bir tarzda, oyunların rekabetçi kalabilmek için yenilikleri sürdürmesi gerekir ve Apex Legends’ta yapılan önemli değişiklikler bunu başarmıştır. Yine de bazı oyuncular takımlarını güçlendirmek için altın renkli Şarj Kulelerini kullanmıyorlar.

Oyuncular yapının altında bulunan Charge Tower’ın kontrol paneliyle etkileşime geçerek “Charge Tower platformundaki her oyuncunun nihai değerini geri getiren bir patlama” yaratabilir. Bu, oyuncuların özel yetenekleri ile kalan düşmanlarını ele geçirmelerini sağlayacak ve birçoğu onlara bir avantaj sağlayacağını umacak. Bununla birlikte, oyuncular çevredeki düşmanlara karşı dikkatli olmalı çünkü patlama platformlardaki tüm oyuncuları en üst düzeye çıkaracak ve bu şaşırtıcı derecede zor bir savaşa neden olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak, oyuncular artık Apex Legends’taki son takım olmak için bu kuleleri kullanarak taktiklerini değiştirebilirler.

Ayrıca Bakınız:   Apex Legends'ın Pathfinder'ı Nerfleniyor

Apex Legends Sezon 5, kullanımı basit ama muhtemelen oyun değiştiren mekaniklerin yanı sıra, yeni karakterler ve özellikler de tanıttı. Değişikliklerin oyuncuları meşgul edip etmediğini veya önceki sezonlardan eski özelliklerin geri getirilmesini isteyip istemediklerini görmek ilginç olacak. Şu anda, özellikler oynaması ücretsiz oyuna ilgi katıyor gibi görünüyor. Oyun üzerinde çalışan ve yeni fikirler ortaya çıkaran ekip, muhtemelen bu yeni mekaniğin, sezon ilerledikçe Apex Legends’a yeni oyuncular getirmeye devam edeceğini umuyor.

En iyi battle royale oyunu hakkında hala çok fazla tartışma var ve görüşler değişebilir, ancak Apex Legends ve arkasındaki geliştirici Respawn Entertainment, oyunu bu türe doymuş pazarda rekabet edebilmek için çeşitli taktikler uyguluyor gibi görünüyor. Oyuncular için bir sonraki zorluk, bu yeni Şarj Kulelerine uyum sağlamak ve bunları maksimum etki için nasıl kullanacağınızı öğrenmek olacak.

Apex Legends PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

Apex Legends Rehberleri
Apex Legends Rehberleri

Apex Legends ile ilgili rehberler, çözüm önerileri ve diğer içeriklerin bir listesini burada bulabileceksiniz. Bazı rehberlerimiz hazırlık aşamasında olabilir. Takipte kalın.

  1. Apex Legends: Hairloom Nedir Nasıl Alınır?
  2. Apex Legends'da Charge Towers Nasıl Çalışıyor?
  3. Apex Legends'da CP Nedir?
  4. Apex Legends Kings Canyon Harita Rehberi
  5. Apex Legends Preparing Kısmında Takılma Sorunu

Minecraft Dungeons'da Diamond Sword Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Fallout 76 : Wastelanders - Chinese Stealth Suit Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber

RehberRol Oyunu

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

Darwin Project Development Kapatılıyor