Battle Royale

Apex Legends’da Loba’nın Yeteneklerine Bir Göz Atın

Yaklaşan efsane kahraman #Loba için çok sayıda içerik gördük ancak şimdi #Respawn ‘ın yeteneklerinin nasıl çalışacağını ayrıntılı olarak açıkladığı için ne yapabileceğini biliyoruz. #games #battleroyale

Wraith’in ışınlanmasına benzer olsa da, Loba’nın taktik yeteneği Burglar’ın En İyi Arkadaşı nereye ineceğini belirlemek için bir “jump drive bracelet” atmasına izin verir. Bilezik havada dolaşmak zorunda kaldığı için, kaybolmadan önce hafif bir gecikme var gibi görünüyor, ancak sırtları döndüğünde herkes için kötü bir sürpriz olabileceğini hayal edebilirsiniz. Loba’nın nihai Black Market Boutique yeteneği, oyuncunun envanterine yakındaki ganimeti ışınlayan ve her efsanenin (düşman oyuncular dahil) iki eşya almasına izin veren küçük bir dükkan kurmasına izin veriyor.

Bu arada pasif yeteneğine bakacak olursak, duvarların içinden epik ve efsanevi ganimet görmesine izin veriyor, bu da Loba’nın lootunun çok iyi olacağı anlamına geliyor. Eğer iyi bir takım arkadaşın varsa, sizinle konuyla ilgili çok önemli bilgiler paylaşabilirler ve takıma yardımcı olabilirler.

Yetenekleri hakkındaki bilgilerin yanı sıra, Respawn Loba’nın arka planında, Loba’nın annesinden (simulacrum Revenant’ın elinde trajik bir sonla karşılaşan) bir mektup şeklinde içerikte paylaşıldı.

Hadi Loba’yla Tanışın

Valorant'ta Sur Verme Ve Karşılaşmayı Yeniden Kurma

Nişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Onaylandı

Battle Royale

En Kötü Warzone Silahı, Şimdi En İyisi Oldu

Battle RoyaleRehber

Hyper Scape - Bir Maçta Kaç Oyuncu Var?

Yeni Mafia Oyunu Mu Geliyor?