Battle RoyaleRehberWarzone

Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları

#CallofDuty #Warzone #Gulag nasıl çalışır ve yeniden doğma şansınızı nasıl en üst düzeye çıkarabilirsiniz? Bu rehberimizde sizlere detaylı bir şekilde açıklıyoruz. Warzone’da yeniyseniz mutlaka bu kısa rehberimize bir göz atın.

Call of Duty Warzone Gulag’ın Modern Warfare 2’den doğrudan koparıldığını biliyor muydunuz? Call of Duty Warzone’a, diğer oyunlardan ayırmaya yardımcı olan ve oyunculara 1v1 dövüşü kazanabilirlerse yeniden doğma yolu veren mükemmel bir ek. Bununla birlikte, aynı kaderi yaşayan başka bir oyuncuya karşı 1v1’inizi kazanmak her zaman kolay değildir, bu yüzden burada sizin için bazı Call of Duty Warzone Gulag ipuçlarının yanı sıra nasıl çalıştığına dair eksiksiz bilgiler vereceğiz.

Call of Duty Warzone Gulag nasıl çalışır?

Warzone battle royale’de öldürüldün. Berbat, değil mi? Genellikle sık sık bu durumla karşılaşıyoruz, ancak Warzone’da savaşa girmek için ikinci bir şansınız var. Gulag’a atılırsınız; başlangıçta bir izleyici olarak, böylece kirişleri izleyen diğer insanlarla savaşabilirsiniz, ancak çok geçmeden, 1v1 maçında başka bir şanssız hayatta kalana karşı savaşacaksınız.

Her ikiniz de aynı ekipmanları alacaksınız ve esasen kazanan yeniden haritaya geri atılacak. Gunfight’ın küçük bir modu gibi tasarlanmıştır. Kazanmak için 15 saniye içinde rakibinizi öldürün ya da göründüğü zaman bayrağı kapın. Eğer kazanırsanız, güvenli bölgeden rastgele bir yerde bulutlardan havaya uçarak haritaya atılırsınız. Yine de Gulag’da başka bir şansınız yok, bu yüzden tekrar ölmediğinizden emin olun.

Call of Duty Warzone Gulag ipuçları

Gulag’da başarılı olmak için bazı ipuçları:

Oyun tarzınızı size verilen silahla uyumlu hale getirin. Bir av tüfeğiyle mi doğdunuz? Hemen saldırın. Saldırı tüfeği mi var? Köşeleri izleyin ve uzaktan işi halletmeyi hedefleyin.

El bombalarını kullanın. Tek öldürme oyunu olduğu için, birini sersemletmek ve onları telaşa sürüklemek genellikle verimli olabilir.

Bayrağı ele geçirin. Kulağa biraz zor mu geliyor, ancak 15 saniye geçtikten ve bayrak göründükten sonra, onu ne kadar hızlı yakalayabileceğinize şaşıracaksınız. Sadece bir ya da iki saniye sürüyor, bu yüzden düşmanınız ona atladığınızı görse bile, sizi gerçekten öldürmeden önce yakalayabileceksiniz, çünkü çok hızlı.

İyi şanslar asker!

  1. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  2. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  3. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  4. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  5. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  6. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  7. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  8. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  9. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  10. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  11. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  12. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  13. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  14. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  15. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  17. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  19. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  20. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  21. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  22. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  23. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  24. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  25. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  26. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  27. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Battle Royale

Fortnite'a Blade İçerikleri Geliyor

RehberRol Oyunu

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

DayZ Hileleri: Zombi Kıyametinde Hile Yapmanın Bir Yolu Var Mı?