Battle RoyaleRehberWarzone

Call of Duty: Warzone Vault Konumları

Tüm Call of Duty: Warzone bunker yerlerini arayan oyuncular, bu kılavuzda vurgulanmış bir harita bulabilirler.

Yepyeni bir Call of Duty: Warzone güncellemesi mevcut ve oyuncuların oyunun gizemli sığınaklarını açmasını mümkün kılıyor, bu da hayranların oyunun ilk lansmanından bu yana yapmaya çalıştığı bir şey. Bununla birlikte, oyuncular Warzone’da kasa açmadan önce onları nerede bulabileceklerini bilmeleri gerekecek ve gerçekten de tüm bunker konumlarını sağlamak bu kılavuzun tam amacıdır.

Toplamda Call of Duty: Warzone’da 12 kasa var ve bunlar savaş alanının her yerinde bulunabilir. Tüm bu Warzone kasası konumlarını vurgulayan bir harita aşağıda görülebilir ve tam açıklık için metin açıklamalarını okuyun.

Warzone’daki Kasalar Nerede

  • Bunker 00: Zozsni Spomenik’in Güneyi
  • Bunker 01: Kart Yarış Pisti ile Hurdalık Arasında
  • Bunker 02: Hurdalığın tam kuzeyinde
  • Bunker 03: Bunker 02’nin yanındaki bir tuzak kapısından
  • Bunker 04: Gora Barajı’nın güneydoğusundaki kayalıklarda
  • Bunker 05: Crash Sitesinde
  • Bunker 06: Gorengard Kereste Avlusu ve Karts Nehri Ocağı arasındaki tünelin üstünde
  • Bunker 07: Verdansk Stadyumu’nun kuzeydoğusunda bir tuzak kapısından
  • Bunker 08: Bunker 07’nin yanında
  • Bunker 09: Zordaya Cezaevi Kompleksi’nin hemen kuzeydoğusunda
  • Bunker 10: Styor Spomenik’in tam doğusunda
  • Bunker 11: Arklov Zirvesi Askeri Üssünün kuzeybatısında

Dikkat edilmesi gereken nokta, oyuncuların bu barınaklardan birine girmeyi ummaları halinde CoD: Warzone bunker konumlarından daha fazlasına ihtiyacı olacaktır, çünkü bir anahtar kartı da gereklidir. Bu anahtar kartları, yaygın olmaktan uzak olsalar da, çeşitli ganimet kutularının içinde bulunabilirler ve bir oyuncu bir tane elde ettikten sonra, Call of Duty: Warzone’da yukarıda belirtilen kasalardan birini hariç, açmak için kullanabilir: Bunker 11.

Gerçekten de, Warzone’daki Bunker 11’in kapısı hala sıkı kilitli kalıyor, ancak oyuncular dronların yardımıyla bir zirve elde edebiliyorlar. Buldukları şey, bu kasanın birkaç oda, büyük bir kırmızı düğme ve nükleer savaş başlığı içerdiği ve geleceğin CoD: Warzone için ne tutacağına işaret edebileceğidir. Gelecek gelene kadar, oyuncular bir ton ganimet toplamak için diğer Warzone kasalarını ziyaret ederek eğlenebilirler.

Call of Duty: Warzone şu anda PC, PS4 ve Xbox One’da kullanılabilir.

  1. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  2. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  3. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  4. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  5. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  6. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  7. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  8. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  9. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  10. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  11. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  12. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  13. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  14. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  15. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  16. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  17. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  19. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  20. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  21. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  22. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  23. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  24. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  25. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  26. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  27. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  28. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Watch Dogs: Legion - Hızlı Seyehat ( Fast Travel) Nasıl Açılır?

AksiyonRehberRol Oyunu

Watch Dogs: Legion Karakter Yaratma Ekranı Detayları

AksiyonRehber

Among Us - Crewmate'de Kazanmak İçin İpuçları

Battle RoyaleRehber

Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?

Doom Eternal’de Denuvo Anti-Cheat’i Devre Dışı Bırakma