Battle RoyaleRehberWarzone

Call of Duty: Warzone’da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın

Call of Duty: Warzone oyuncusu, oyuncuların ölümcül gazda sıkışıp kaldıklarında daha uzun süre hayatta kalmalarını sağlayan bir numara keşfediyor.

Call of Duty: Warzone oyuncuları her zaman öldürmek veya destansı zaferler elde etmek için çılgın yollar buluyor. Bu sefer, belirli bir oyuncu, ölümcül gazda sıkışmış olsalar bile, oyuncuların düştüklerinde ölümlerini uzatmasına izin veren kendini canlandırma kitini kullanmanın bir yolunu keşfetti.

Unknow_Gamer olarak bilinen Call of Duty: Warzone oyuncusu, bulgularını çevrimiçi olarak yayınladı ve işin püf noktasını gösteriyor. Bu numarayı kullanmak için, oyuncuların kendini canlandıran bir kit satın almaları ve bunun hemen kullanılabilir olması ve düştüklerinde düşman tarafından bitirilmemeleri için biraz şansları olması gerekir.

Klip, Unknow_Gamer’in oyunda kalan son takımla yoğun bir savaşa girdiğini gösteriyor. Oyuncu, takım için denemek ve kavramak adına  savaşırken, maalesef düşüyor ve oyuncu ölümünü ertelemek için kendini canlandırma kitini kullanıyor Canlandıktan sonra ise sürekli kendine can basıyor ve rakiplerinin gaz içinde ölmesini bekliyor. Buradaki durum, eğer kendini canlandırma kiti kullanırsanız canlandıktan sonra gaz size normalden daha az hasar veriyor. Bir yandan da kendi canınızı yenilediğiniz için ölmeniz daha da gecikiyor. Ama bu esnada gaz zaten hayatta olan rakiplere daha acımasız davranıyor.

Düşman ekibi, öldürdükleri bu son oyuncuyu aramak için etrafa saçılıyor, ancak bir faydası yok. Gaz zaten çok fazla hasar veriyor ve ölüyorlar ve tüm umutlar kaybolmuş gibi görünürken Unknow_Gamer ve takımlarına zafer kazandırıyor. Bu kasıtsız olabilir ve Warzone’da Infinity Ward’ın ele alması gereken bir aksaklık olabilir, ancak şimdilik oyunda çaresiz kaldığınız zaman biraz şansla kullanabildiğiniz bir yöntem.

Fortnite ve PUBG gibi diğer battle royallerinden farklı olarak, gazdayken kendini canlandırma kiti gibi bir eşya kullanmak, oyuncular kullandıkça sağlığa zarar vermez. Bu, oyuncuların yere serildikten sonra fırtınada bekledikleri veya uzak bir takım arkadaşının gelip canlanabileceği için Gulag’a bir yolculuğu uzatmak için bu özelliği kullanabileceği anlamına gelir.

Call of Duty: Warzone şimdi PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.

  1. Deadshot Daiquiri Nerede Bulunur? Call of Duty: Black Ops Cold War
  2. Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare'in En Güçlü PKM Kombinasyonu
  3. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  4. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  5. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  6. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  7. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  8. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  9. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  10. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  11. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  12. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  13. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  14. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  15. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  16. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  17. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  18. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  19. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  21. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  22. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  23. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  24. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  25. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  26. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  27. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  28. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  29. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  30. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  31. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Mobil OyunNişancı OyunuRehber

Critical Ops Teklif Tamamla Ödüllerini Arttırma

Rehber

Among Us Imposterlar İçin İpuçları

Rehber

Among Us Nasıl Oynanır? - Başlangıç Rehberi

RehberRol Oyunu

Assassin's Creed Valhalla - Rune Nasıl Takılır?

Dead by Daylight Mobile’da Bütün Survivor ve Killer Listesi