Call of Duty: Warzone’da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın

Call of Duty: Warzone oyuncusu, oyuncuların ölümcül gazda sıkışıp kaldıklarında daha uzun süre hayatta kalmalarını sağlayan bir numara keşfediyor.

Call of Duty: Warzone oyuncuları her zaman öldürmek veya destansı zaferler elde etmek için çılgın yollar buluyor. Bu sefer, belirli bir oyuncu, ölümcül gazda sıkışmış olsalar bile, oyuncuların düştüklerinde ölümlerini uzatmasına izin veren kendini canlandırma kitini kullanmanın bir yolunu keşfetti.

Unknow_Gamer olarak bilinen Call of Duty: Warzone oyuncusu, bulgularını çevrimiçi olarak yayınladı ve işin püf noktasını gösteriyor. Bu numarayı kullanmak için, oyuncuların kendini canlandıran bir kit satın almaları ve bunun hemen kullanılabilir olması ve düştüklerinde düşman tarafından bitirilmemeleri için biraz şansları olması gerekir.

Klip, Unknow_Gamer’in oyunda kalan son takımla yoğun bir savaşa girdiğini gösteriyor. Oyuncu, takım için denemek ve kavramak adına  savaşırken, maalesef düşüyor ve oyuncu ölümünü ertelemek için kendini canlandırma kitini kullanıyor Canlandıktan sonra ise sürekli kendine can basıyor ve rakiplerinin gaz içinde ölmesini bekliyor. Buradaki durum, eğer kendini canlandırma kiti kullanırsanız canlandıktan sonra gaz size normalden daha az hasar veriyor. Bir yandan da kendi canınızı yenilediğiniz için ölmeniz daha da gecikiyor. Ama bu esnada gaz zaten hayatta olan rakiplere daha acımasız davranıyor.

Düşman ekibi, öldürdükleri bu son oyuncuyu aramak için etrafa saçılıyor, ancak bir faydası yok. Gaz zaten çok fazla hasar veriyor ve ölüyorlar ve tüm umutlar kaybolmuş gibi görünürken Unknow_Gamer ve takımlarına zafer kazandırıyor. Bu kasıtsız olabilir ve Warzone’da Infinity Ward’ın ele alması gereken bir aksaklık olabilir, ancak şimdilik oyunda çaresiz kaldığınız zaman biraz şansla kullanabildiğiniz bir yöntem.

Ayrıca Bakınız:   Pubg Mobile v0.15.5 Güncellemesi Yenilikleri

Fortnite ve PUBG gibi diğer battle royallerinden farklı olarak, gazdayken kendini canlandırma kiti gibi bir eşya kullanmak, oyuncular kullandıkça sağlığa zarar vermez. Bu, oyuncuların yere serildikten sonra fırtınada bekledikleri veya uzak bir takım arkadaşının gelip canlanabileceği için Gulag’a bir yolculuğu uzatmak için bu özelliği kullanabileceği anlamına gelir.

Call of Duty: Warzone şimdi PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.

Fallout 76 : Wastelanders - Chinese Stealth Suit Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber

RehberRol Oyunu

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

Dead by Daylight Mobile’da Bütün Survivor ve Killer Listesi