Skyrim’in Mutlaka Tamamlamanız Gereken 10 “Gizli” Görevi

10. The Pale Lady

Frostmere Crypt, Dawnstar’ın güneyinde büyük bir Antik İskandinav mezarıdır ve bu bölgede dikkatli olmalısınız çünkü kriptolar genellikle iyi haber değildir. Karşılaştığınızda, Pisa Hanımı hakkında öfkeli olan Eisa’nın kendi başına saldırdığı bir haydut bulacaksınız. Eğer yaşarsa sana haydut kampında hasara neden olan gizemli bir kılıçtan bahsedecek, daha sonra Frostmere Crypt içinde size eşlik edecek. Ölürse endişelenmeyin, çünkü cesedini yağmalayabilir ve hemen hemen aynı şeyi söyleyen ve hala görevi tetikleyecek bir günlük bulabilirsiniz. Görevi tamamlamanın ödülü kesinlikle buna değer.

Bu görevler oldukça ilgi çekici değil mi? Yorumlarda mutlaka görüşlerinizi belirtin.

The Elder Scrolls Rehberleri
The Elder Scrolls Rehberleri

Zaman içinde çoğalacak ve size yol gösterecek Elder Scrolls Rehberlerimizi aşağıdaki listede bulabilirsiniz. Ayrıca bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Skyrim'de Oyunu Daha Güzel Hale Getirecek 5 Mod
  2. En Popüler Skyrim Quest Modları
  3. PC'ye Skyrim Modları Nasıl Yüklenir ve Nexus Modları Nasıl Kullanılır?
  4. Skyrim'de Mod Nasıl Kurulur? PS4 ve Xbox One Rehberi
  5. Skyrim'in Mutlaka Tamamlamanız Gereken 10 "Gizli" Görevi

Among Us - Crewmate'de Kazanmak İçin İpuçları

Battle RoyaleRehber

Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone'da Pumpkin Punisher Kaplamasını Açma

Battle RoyaleRehber

Fortnite'da Daredevil Kostümü Nasıl Alınır?

Call Of Duty: Modern Warfare Eski Bir MW3 Haritasını Geri Getiriyor