Battle RoyaleRehberWarzone

Call of Duty: Warzone – Minigun Kilidini Açma

Call of Duty: Warzone, oyunculara bir maçta uğraşmak için bir minigun avı da dahil olmak üzere bir dizi yeni hedef veriyor.

Call of Duty: Warzone, Bunker 11, şaşırtıcı silahlar, loadouts ve Warzone için gelecekteki bazı planlara işaret edebilecek ilginç paskalya yumurtalarının bulunduğu yerdir. Şimdi, aynı zamanda yıkıcı Minigun’a da ev sahipliği yapıyor.

Sezon 4’ün bir parçası olarak Modern Warfare ve Warzone için piyasaya sürülen yeni tanıtılan Minigun, oyunculara Bunker 11’e girecek kodu kırmaları için başka bir neden veriyor. Bu yeni oyuncağı almak için oyuncular oldukça heyecanlı. Fakat önünüzde bir Bunker 11 engeli var.

Minigun nasıl açılır?

Minigun’ı açmak için yapmanız gereken şey, Bunker 11’e girmek. Bunun için Oyuncular hızlı bir şekilde çalışmak zorunda kalacak ve bir takımın harita boyunca farklı yerlere serpiştirilmiş yedi telefondan birini bulmak için yayılması gerekecek. Yakında bir oyuncu olduğunda telefonlar çalar. Bu telefonlardan birini alan oyuncular, bir sonraki adıma geçmek için Rusça bir mesaj dinlerler. Yalnızca çevir sesini duyarlarsa, oyuncuların aramaya devam etmesi gerekir.

Bunker 11’in nasıl açılacağı konusunda detaylı bilgiyi “Call of Duty Warzone’da Bunker 11 Nasıl Açılır?” başlıklı yazımızdan detaylıca okuyabilirsiniz.

Bunker 11’i açtıktan sonrası için rehberimizi okumaya devam edin;

Kodu deşifre edip sığınakta ilerledikçe, oyuncular bir sürü nakit, efsanevi bir MP7 Blueprint ve büyük ödül Minigun bulacaklar. Bu şekili yeni silah 300 mermi ile geliyor ve çalıştığında oldukça yetenekli görünüyor. Minigun’u cephaneliğe eklemek, yeni Fennec SMG’nin kilidini açmaktan biraz daha fazla çaba gerektiriyor, ancak oyunun sonlarında kazanmanız için oldukça fark yaratabilir.

Call of Duty: Warzone artık PC, PS4 ve Xbox One için kullanılabilir.

  1. Warzone'daki En İyi Tabancalar
  2. Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları
  3. Warzone'da Zombi Olmak
  4. Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)
  5. Deadshot Daiquiri Nerede Bulunur? Call of Duty: Black Ops Cold War
  6. Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare'in En Güçlü PKM Kombinasyonu
  7. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  8. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  9. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  10. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  11. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  12. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  13. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  14. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  15. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  16. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  17. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  18. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  19. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  20. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  21. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  22. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  23. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  24. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  25. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  26. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  27. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  28. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  29. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  30. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  31. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  32. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  33. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  34. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  35. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

BiomutantRehber

Biomutant'ın İlk Bossu Porky Puff Nasıl Yenilir?

BiomutantRehber

Biomutant: Mutations Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BiomutantRehber

Biomutant'ta En İyi Two-Handed Crush Silahı

Minecraft

Minecraft Redstone Lamp Nasıl Yapılır?

Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?