Battle RoyaleRehberWarzone

Call of Duty: Warzone – Minigun Kilidini Açma

Call of Duty: Warzone, oyunculara bir maçta uğraşmak için bir minigun avı da dahil olmak üzere bir dizi yeni hedef veriyor.

Call of Duty: Warzone, Bunker 11, şaşırtıcı silahlar, loadouts ve Warzone için gelecekteki bazı planlara işaret edebilecek ilginç paskalya yumurtalarının bulunduğu yerdir. Şimdi, aynı zamanda yıkıcı Minigun’a da ev sahipliği yapıyor.

Sezon 4’ün bir parçası olarak Modern Warfare ve Warzone için piyasaya sürülen yeni tanıtılan Minigun, oyunculara Bunker 11’e girecek kodu kırmaları için başka bir neden veriyor. Bu yeni oyuncağı almak için oyuncular oldukça heyecanlı. Fakat önünüzde bir Bunker 11 engeli var.

Minigun nasıl açılır?

Minigun’ı açmak için yapmanız gereken şey, Bunker 11’e girmek. Bunun için Oyuncular hızlı bir şekilde çalışmak zorunda kalacak ve bir takımın harita boyunca farklı yerlere serpiştirilmiş yedi telefondan birini bulmak için yayılması gerekecek. Yakında bir oyuncu olduğunda telefonlar çalar. Bu telefonlardan birini alan oyuncular, bir sonraki adıma geçmek için Rusça bir mesaj dinlerler. Yalnızca çevir sesini duyarlarsa, oyuncuların aramaya devam etmesi gerekir.

Bunker 11’in nasıl açılacağı konusunda detaylı bilgiyi “Call of Duty Warzone’da Bunker 11 Nasıl Açılır?” başlıklı yazımızdan detaylıca okuyabilirsiniz.

Bunker 11’i açtıktan sonrası için rehberimizi okumaya devam edin;

Kodu deşifre edip sığınakta ilerledikçe, oyuncular bir sürü nakit, efsanevi bir MP7 Blueprint ve büyük ödül Minigun bulacaklar. Bu şekili yeni silah 300 mermi ile geliyor ve çalıştığında oldukça yetenekli görünüyor. Minigun’u cephaneliğe eklemek, yeni Fennec SMG’nin kilidini açmaktan biraz daha fazla çaba gerektiriyor, ancak oyunun sonlarında kazanmanız için oldukça fark yaratabilir.

Call of Duty: Warzone artık PC, PS4 ve Xbox One için kullanılabilir.

  1. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  2. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  3. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  4. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  6. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  7. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  8. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  9. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  10. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  11. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  12. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  13. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  14. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  15. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  17. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  18. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  19. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  20. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  21. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  22. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  23. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  24. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  25. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Modern WarfareWarzone

Call of Duty'nin Bitmek Bilmeyen Depolama Alanı Açlığı Son Bulmalı

Battle RoyaleRehber

Hyper Scape Error Code (Hata Kodları) Anlamları ve Çözümleri

Hayatta KalmaRehber

Sosisli Nerede Bulunur? Gounded Hayatta Kalma Rehberleri

Modern WarfareRehber

Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)

Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?