Battle RoyaleRehberWarzone

Call of Duty: Warzone Revive Bug’dan Kurtulmak Mümkün Mü?

Call of Duty: Warzone Revive Bug oyuncu silahlarını birden yok ediyor, bunu nasıl engellersiniz? Yeni bir Warzone canlandırma hatası, oyuncuların bir takım arkadaşını iyileştirdikten sonra silahlarına geri dönmelerini engelliyor. Bunu düzeltmek mümkün mü?

Bir oyunun olmazsa olmazı buglardır, görünüşe göre biri diğeri olmadan var olamaz. Son zamanlarda, Call of Duty: Warzone canlandırma hatası, takım arkadaşlarını kurtarmaya çalışan oyuncuları rahatsız ediyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu sadece sinir bozucu değil, aynı zamanda düşmüş bir takım arkadaşını canlandıramazsanız da işiniz zor olacaktır. Bu rehberde, neyin neden olduğunu ve nasıl önleneceğini görmek için canlandırma hatasına bakacağız.

Call of Duty: Warzone Revive Bug Nasıl Önlenir?

Bir Reddit kullanıcısı tarafından ortaya çıkarılan Warzone canlandırma hatası, bir canlanma sırasında takım arkadaşı öldürülen oyuncuları etkiliyor gibi görünüyor. Esasen, eğer bir oyuncu onları canlandırırken öldürülürse, hata karakterinizin bir şırıngadan silaha geçmesini önlüyor. Bu, oyunun geri kalanı için bir şırınga tutarak sıkışıp kalacağınız anlamına gelir ve sizi neredeyse işe yaramaz hale getirir.

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, Reddit kullanıcısı, takım arkadaşı nakavt olduktan sonra onu hızlı bir şekilde canlandırmaya çalışıyor, ancak daha sonra bir düşman ortaya çıkıyor ve canlanma sırasında indirilen takım arkadaşını öldürüyor. Reddit kullanıcısı başarıyla kaçmış görünüyor, ancak silah yerine bir şırınga ile koşuşturuyor ve sonunda oturmak ve saklanmaktan başka çare bulamıyor.

Ne yazık ki, bug gerçekleştikten sonra düzeltmenin bir yolu yok gibi görünmüyor. Ancak, bir takım arkadaşını canlandırmadan önce alanın açık olduğundan emin olarak kaçınabileceğiniz anlaşılıyor. Bu yazı yazılırken Infinity Ward’ın hatayı yorumladığı görülmüyor, bu nedenle konsollara ve PC’ye bir düzeltme yapılmadan önce biraz zaman alabilir. Ayrıca, bir canlandırma sırasında bir oyuncu her öldürüldüğünde Warzone canlandırma hatasının gerçekleşip gerçekleşmediği veya sadece arada bir meydana gelip gelmediği de belirsizdir. En azından, bu size veya bir arkadaşınıza gelirse, yalnız olmadığınızı bilirsiniz.

Warzone Season 4’ün bu ayın başlarında başlaması gerekiyordu, ancak Amerika Birleşik Devletleri’ndeki protestolar nedeniyle haklı olarak ertelendi ve yeni bir çıkış tarihi yazılmadığı açıklanmadı.

  1. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  2. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  3. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  4. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  6. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  7. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  8. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  9. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  10. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  11. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  12. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  13. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  14. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  15. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  17. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  18. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  19. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  20. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  21. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  22. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  23. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  24. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  25. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Modern WarfareWarzone

Call of Duty'nin Bitmek Bilmeyen Depolama Alanı Açlığı Son Bulmalı

Battle RoyaleRehber

Hyper Scape Error Code (Hata Kodları) Anlamları ve Çözümleri

Hayatta KalmaRehber

Sosisli Nerede Bulunur? Gounded Hayatta Kalma Rehberleri

Modern WarfareRehber

Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)

Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? – Loot Kazan