Red Dead Redemption 2RehberRol Oyunu

Red Dead Redemption 2 İşleri Sessizce Halletme Rehberi

Red Dead Redemption 2’de her zaman bir karmaşa içinde olmak istemeyebilirsiniz. Bazen gizli gizli yanaşıp rakibinizi tek hamlede indirmeniz gerekir, bazen ise yaklaşmadan indirmeniz gerekir. Red Dead Redemption 2’de çoğu durumda karşıdakini öldürmemeniz gerekir, onları nasıl teslim alabilirsiniz? Tüm bunları açıkladığımız Red Dead Redemption 2 rehberimize aşağıdan göz atın.

Sinsi saldırıda kullanabileceğiniz silahlar

Gizli saldırı sırasında, sadece kurbanları yenmekle kalmaz, aynı zamanda sessizce öldürürsün. Bunu yapmak için, kendinizi silah seçim çarkındaki herhangi bir beyaz silahla donatmanız gerekir, örneğin bir bıçak ya da pala ile gizli / sinsi saldırı yapabilirsiniz. Bazı durumlarda bu gereklidir.

Uzaktan kontrol yapın

Kahramanın her zaman emrinde olan dürbün, saklanmadan faaliyetlerin yürütülmesinde yardımcı olur. Dürbünü kullanarak etrafınıza bakın ve rakiplerinizin nerede olduğunu öğrenin.

Uzaktan indirmek için yay kullanın

Bir rakibe yaklaşmak çok riskliyse, bir yay kullanmayı düşünün. Bir yay kullandığınızda, her zaman rakibin kafasını hedefleyin, böylece düşmanınız tek bir vuruşta ölmelidir.

Red Dead Redemption 2’de teslim olmalarını sağlamak

Hiç kimseyi öldürmek istemiyorsanız, örn. Bir kovalamaca sırasında teslim olmalarını sağlayın, bir uyarı atışı yapabilirsiniz. Tabancayı hedeflerken, havaya nişan almak için d-pad üzerindeki yukarı oka basın. Daha sonra Arthur’un bir uyarı atışı yapması için ateş düğmesine basabilirsiniz.

İnsanları zorla teslim alma

Birini öldürmeden etkisiz hale getirmenin diğer yolları yumruklarla dövüş veya kement kullanmaktır. Önceki durumda, dodge ve block düğmelerine güvenmeniz gerekir. Bu hasar alma ve dövüşü kaybetme riskini azaltacaktır. Kement, örneğin at sırtında birisini kovalarken ve işleri hızlı bir şekilde halletmek istediğinizde en önemli yardımcınızdır.

Kaan Alp B.

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

RehberRol Oyunu

Minecraft'ta At Evcilleştirme - Minecraft Rehber

Modern WarfareRehberWarzone

Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma

Civilization 6’da Bir Şehir Ele Geçirme Rehberi