The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)

The Last of Us 2, oyuncuların kapıları ve kasaları açmak için çözmesi gereken birçok akıllı bulmacaya sahiptir ve soda kutusu kapı kodu daha zor olanlardan biridir.

The Last of Us 2, kodlarla kilitlenmiş kasa ve kapılara sahiptir. Bu kodların her biri bir tür akıllı bulmacanın arkasına gizlenme eğilimindedir, ancak neyse ki kod her oyunda aynı kalır. Bu nedenle, her bulmacayı çözme zorluğundan geçmek istemeyen oyuncular kodu çevrimiçi olarak arayabilirler.

The Last of Us 2’de çözülmesi daha zor bulmacalardan biri soda şişesi kodudur, çünkü bulmacanın kendisi oyuncuya tam cevap vermez. Bunun yerine, taraftarların bu kodu doğru yapmak için şansa, tümdengelimli akıl yürütmeye veya katıksız kararlılığa güvenmeleri gerekecektir.

Bu kod, oyunun Tünel alt bölümünde bulunur ve salona açılan kilitli bir kapıyı açar. Bu odanın içinde oyuncular bir ton takviye malzemesinin yanı sıra bir şişe takviye ve bazı mühimmat alabilirler.

Kapıyı açmak, oyuncunun kapıya 1-5-2-4-3 kodunu girmesini gerektirir, ancak bunu kendisi için keşfetmek biraz zor olabilir. Not, oyuncuya kodu almak için bir içki almasını söyler ve zeki oyuncular yakındaki bir otomatı fark ederler. Ellie’nin ona hiç parası yok gibi görünse de, otomat makinesinin camını bir tuğla atarak veya başka bir yöntem kullanarak kırabilir. Soda kutusuna dokunduğunuz kapı kodunun ilk üç harfi olan 1-5-2’dir, ancak oyuncu diğer ikisini kendileri bulmalıdır.

İçecek şişesinin üzerine yapıştırılmış bu kodu aldıktan sonra şişeyi geri koyun, kilitli kapıya gidin. Neyse ki, kapı sadece her düğmeye bir kez basılmasına izin verir, bu da çok daha az olası kombinasyonlara neden olur ve oyuncu zaten ilk üçe sahip olduğundan, sadece iki seçeneğe daraltılır. Deneme ve hata sonunda kodun 1-5-2-4-3 olduğu ortaya çıkmıştır.

The Last of Us 2’deki bu gizli alana ve tüm kasalara erişmek, özellikle yüksek zorluklarda kaynaklar az olduğu için oyuncuya oyunda büyük bir avantaj sağlayacaktır. Oyunda daha iyi silahlar bulmak için bu tür kasaların hepsini açmanız önerilir.

The Last of Us 2 artık sadece PS4 için mevcut.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?
Kaan Alp B.

RehberSea of ​​Thieves

Sea of ​​Thieves: Captain Flameheart Savaş Rehberi

RehberReturnal

Returnal'da Hile Kodlarına Erişme

Returnal

Returnal'da Ekstra Can Nasıl Alınır?

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları

Airborne Kingdom Ön Sipariş İçin Hazır