The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)

The Last of Us 2, oyuncuların kapıları ve kasaları açmak için çözmesi gereken birçok akıllı bulmacaya sahiptir ve soda kutusu kapı kodu daha zor olanlardan biridir.

The Last of Us 2, kodlarla kilitlenmiş kasa ve kapılara sahiptir. Bu kodların her biri bir tür akıllı bulmacanın arkasına gizlenme eğilimindedir, ancak neyse ki kod her oyunda aynı kalır. Bu nedenle, her bulmacayı çözme zorluğundan geçmek istemeyen oyuncular kodu çevrimiçi olarak arayabilirler.

The Last of Us 2’de çözülmesi daha zor bulmacalardan biri soda şişesi kodudur, çünkü bulmacanın kendisi oyuncuya tam cevap vermez. Bunun yerine, taraftarların bu kodu doğru yapmak için şansa, tümdengelimli akıl yürütmeye veya katıksız kararlılığa güvenmeleri gerekecektir.

Bu kod, oyunun Tünel alt bölümünde bulunur ve salona açılan kilitli bir kapıyı açar. Bu odanın içinde oyuncular bir ton takviye malzemesinin yanı sıra bir şişe takviye ve bazı mühimmat alabilirler.

Kapıyı açmak, oyuncunun kapıya 1-5-2-4-3 kodunu girmesini gerektirir, ancak bunu kendisi için keşfetmek biraz zor olabilir. Not, oyuncuya kodu almak için bir içki almasını söyler ve zeki oyuncular yakındaki bir otomatı fark ederler. Ellie’nin ona hiç parası yok gibi görünse de, otomat makinesinin camını bir tuğla atarak veya başka bir yöntem kullanarak kırabilir. Soda kutusuna dokunduğunuz kapı kodunun ilk üç harfi olan 1-5-2’dir, ancak oyuncu diğer ikisini kendileri bulmalıdır.

İçecek şişesinin üzerine yapıştırılmış bu kodu aldıktan sonra şişeyi geri koyun, kilitli kapıya gidin. Neyse ki, kapı sadece her düğmeye bir kez basılmasına izin verir, bu da çok daha az olası kombinasyonlara neden olur ve oyuncu zaten ilk üçe sahip olduğundan, sadece iki seçeneğe daraltılır. Deneme ve hata sonunda kodun 1-5-2-4-3 olduğu ortaya çıkmıştır.

The Last of Us 2’deki bu gizli alana ve tüm kasalara erişmek, özellikle yüksek zorluklarda kaynaklar az olduğu için oyuncuya oyunda büyük bir avantaj sağlayacaktır. Oyunda daha iyi silahlar bulmak için bu tür kasaların hepsini açmanız önerilir.

The Last of Us 2 artık sadece PS4 için mevcut.

The Last of Us 2 Rehberleri
Kaan Alp B.

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Airborne Kingdom Ön Sipariş İçin Hazır