Fortnite’da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?

Fortnite’de Yağma Kasalarına girmek riskli bir strateji olabilir, ancak yeni bir açık sadece Choppa ve Yükseltme Tezgahı kullanarak içeri girmenin bir yolunu ortaya çıkardı.

Fortnite Bölüm 2, Epic’in Battle Royale tarihinde büyük bir dönüm noktasıydı. Tamamen yeni bir harita, yeni bir ilerleme sistemi, yüzme ve balık tutma ile güncelleme, nişancı battle royale oyununa taze kan oldu. O zamandan beri, Fortnite’ın ikinci bölümü, her ikisi de haritaya ve oyun oynamaya yeni bir dizi değişiklik getiren iki yeni Sezondan geçiyor.

En popüler yeni özelliklerden biri, ilk olarak Bölüm 2 Sezon 2’de ortaya çıkan Loot Vaults’dur. Tonozlar, haritadaki çeşitli İlgi Çekici Noktalarda bulunabilen iyi korunan hazine sandıklarıdır ve erken yakalanacak en iyi yerlerden bazılarıdır. Tonozlar normalde yüksek seviye silahlarla doldurulur, bu da oyuncunun oyunun geri kalanı için daha avantajlı olmasını sağlar. Ne yazık ki, onları açmak tam olarak kolay değil.

Loot Vaults açmak için ince bir yöntem

Bir kasanın açılması, oyuncuların çok sayıda NPC düşmanı ile karışmayı içerebilecek yakındaki anahtar kartını bulmasını gerektirir. Bunun da ötesinde, tonozların popülaritesi, diğer oyuncuların da etrafta olması anlamına gelir. Hem oyuncu hem de NPC düşmanlarıyla aynı anda mücadele etmek felaket için bir reçetedir. Bu, şu anda bir kasanın kilidini açmanın başka bir yolu olmadığı gerçeğiyle birleştiğinde, onlara gitmenin riskli bir olasılık olduğu anlamına gelir.

Neyse ki, oyuncular artık bir anahtar kartı bulmak zorunda kalmadan The Authority POI ganimet kasasına gizlice girmenin bir yolunu bulmuşlardır. Yöntem, akıllı Fortnite istismarları bulma konusunda ün sahibi olan YouTuber Glitch King tarafından ortaya çıkarıldı. Tekniği ile oyuncular sadece bir Choppa, bir Yükseltme Tezgahı ve bir arkadaşının yardımını kullanarak kasaya girebilirler.

Soygunun Planlanması

Aksaklığı kullanmak isteyen oyuncuların, The Authority POI’ye gitmeden önce bir Choppa bulmaları gerekir. Binanın güneydoğu köşesinden bakan, daha sonra ikinci karoyu sağdan ve bir çalı içeren yakındaki özelliği yok etmeleri gerekecek. Bunlar yok edildikten sonra Choppa’yı kırık alanın önüne getirin ve dış koltuğa geçin.

Bunu yaptıktan sonra, hem Choppa’yı hem de kırık kiremit duvarlarla çevrelendi, her iki oyuncu da içeride. Son olarak, ikinci oyuncu Choppa’nın altındaki Yükseltme Tezgahını kullanmalıdır. Tüm adımlar doğru şekilde takip edilirse, ortaya çıkan aksaklık ilk oyuncuyu doğrudan kasaya itmelidir.

Fortnite Android, iOS, PC, PS4, Switch ve Xbox One için kullanılabilir.

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Bütün Fortnite Battle Royale rehberlerimiz için listemizi kontrol edebilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?
  2. Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?
  3. Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir
  4. Fortnite'da Rec 4 Players Ne Anlam İfade Ediyor?
  5. Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?
  6. Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?
  7. Fortnite'da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?
  8. Aquaman Nasıl Alınır - Fortnite
  9. Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?
  10. Fortnite'da Tekneyle Nasıl Uçulur?
  11. En İyi Fortnite llama Yerleri - Fortnite Battle Royale Rehber
  12. Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? - Loot Kazan
  13. PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Çapraz Platform Fortnite Eşleşmeleri Nasıl Etkinleştirilir?
  14. Fortnite Storm The Agency Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  15. Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?
  16. Fortnite, Bölünmüş Ekran (Split-Screen) Nasıl Oynanır?
  17. Fortnite, Hydro 16 ve Compact Cars'ta Metal Bulmak ve Toplamak
  18. Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  19. Fortnite'da 5 Farklı Astro Heads'i Nasıl Bulursunuz?
  20. Fortnite'da Deadpool X-Force Kostümü Nasıl Alınır?
  21. Fortnite'da Maskesiz Deadpool Kostümü Nasıl Alınır?
  22. Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?
  23. Fortnite'tan Para İadesi Nasıl Alınır?
  24. Fortnite Bütün Hesapları Birleştirme
  25. Fortnite Mobile'ı Oyun Koluyla Oynayın
  26. Fortnite Uyumsuz Cihazlara İndirme Mümkün Mü?

Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma

AksiyonRehberRol Oyunu

Watch Dogs: Legion - Hızlı Seyehat ( Fast Travel) Nasıl Açılır?

AksiyonRehberRol Oyunu

Watch Dogs: Legion Karakter Yaratma Ekranı Detayları

AksiyonRehber

Among Us - Crewmate'de Kazanmak İçin İpuçları

World of Warcraft’ta Cinsiyet Değişikliği Ücretsiz Olacak