Fortnite’da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?

Fortnite güncellemesi 13.20, Flare Gun’u battle royale’e ekliyor ve işte oyuncuların bu yeni silahta ihtiyaç duyduğu tüm detaylar.

Fortnite güncellemesi 13.20 yayında ve Epic Games’in battle royale hissine çeşitli yeni Punch Kartları, başarılar ve stiller ekliyor. Güncelleme ayrıca Fortnite Bölüm 2 Sezon 3’ün başlangıcından bu yana birkaç kez ipucu verilen Flare Gun adlı yeni bir silah da sunuyor ve oyuncular bu silahın ne yaptığı ve aşağıda nerede bulacağına dair ayrıntıları bulabilirler.

Başlamak için Fortnite’deki Flare Guns sandıklardan, oyun esnasında düşenlerden ve lamalardan elde edilebilir, ancak bu silahın biraz nadir olduğunu belirtmek önemlidir. Daha spesifik olarak, Flare Guns için düşme şansı, ikmal sandıklarından, nadir sandıklardan ve lamalardan% 9.2 iken standart sandıklardan sadece% 4.03’tür. Bu, oyuncuların her maçta kesinlikle bir Flare Gun almayı beklememesi gerektiği anlamına gelir ve hatta bir tane bulmak bile biraz sabır gerektirebilir.

Bir oyuncu Fortnite’ın Flare Gun’larından birini kazandığında, onunla yapabileceği birkaç şey var. İlk ve belki de en az arzu edilen seçenek, 60 hasar vermek için bir hedefe ateşlemektir. Bu, silah harcanmadan önce toplam altı kez yapılabilir, çünkü bir Flare Gun’un dolu olduğu atış sayısıdır, ancak silahın 1.5 saniyelik yeniden yükleme süresinin hızlı bir şekilde ateşlenmesini önlediğini belirtmek gerekir. .

Alternatif olarak, oyuncular Fortnite’deki Flare Gun’u kapağı yakmak için kullanabilirler, çünkü çekimleri iniş ettikleri yere bitişik özelliklere ateş edecektir. Silahın bu yönü, Fortnite’ın Ateşböceği Kavanozu’na da yakın zamanda oyuna eklenen birçok hayranı hatırlatacak ve Flare Gun’a biraz fazladan cazibe katacak.

Son olarak, bu yeni Fortnite silahı, yakınlarına ateş ederek bir rakibi bulmak için de kullanılabilir. Gerçekten, patladığında bir parlamaya yakın olan herhangi bir düşman, Parlama Tabancasını ateşleyen oyuncu için işaretlenir. Bu yeteneğin ne kadar yararlı olduğu görülmeye devam etse de, en azından ilginçtir ve hayranların Fortnite’nin Flare Gun’unu sadece hasarıyla yargılamaması gerektiği anlamına gelir.

Fortnite, Android, iOS, PC, PS4, Switch ve PS5 ve Xbox Series X sürümlerine sahip Xbox One’da da geliştirilme aşamasındadır.

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Battle Royale

Fortnite vs Apple - Epic Games ile Apple Arasında Neler Oluyor?

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

RehberRol Oyunu

Minecraft'ta At Evcilleştirme - Minecraft Rehber

Modern WarfareRehberWarzone

Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma

The Last of Us 2 – The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu