The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi

Başlamadan önce küçük bir uyarı, bu rehberi yazabilmek için oyun içinden detaylar vermek gerekiyor. Eğer oyunu hiç oynamadıysanız ve spoiler yemek istemiyorsanız bunu okumayın. Bu boss’a zaten geldiyseniz ama bir türlü geçemediyseniz The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberimizi okuyabilirsiniz.

The Last Of Us 2, hem düşman insanları hem de ölümcül enfekte olanları geçmenizi gerektirir – ancak bazen savaşmanız gerekir. The Last of Us 2’de, hayatta kalmak ve muzaffer olmak için tüm gizli ve savaş becerilerimizi kullanarak savaşmak zorunda olduğunuz ölümcül tehditlerle karşılaşacağınız birkaç dakika var.

The Last of Us Part 2’nin en zor anlarından birini geçmenize yardımcı olacak stratejiler için okumaya devam edin: Seattle 3. Gün bölümü, The Confrontation boyunca hastanede geçen bölüm.

Boss Savaşı – Çatışma

Burada çoğunlukla silahsızsınız, bu yüzden amaç patronu düşürmek için gizli kullanmaktır, böylece yakınlaşabilir ve yakın dövüş hasarını kullanabilirsiniz. Gizli kalma konusunda dikkatli olmanız gerekir: ses çıkarabilecek ve sizi uzaklaştırabilecek zincir veya cam gibi nesnelere dikkat edin.

Kavga oldukça basittir: Dinleme modunu kullanın ve patronu kuşatmaya, yakınlaşmaya ve bazı yakın dövüş saldırılarını serbest bırakmaya çalışın. Yine de tespit edilmeden yaklaşmalısınız, çünkü önden saldırırsanız öleceksiniz. Eğer tespit edilirseniz, olabildiğince vurulmaktan kaçınmak isteyeceğiniz için görüş hattını kırana ve gizliliğe geri dönene kadar koşun. Bölgede dikkat dağıtıcı olarak veya hızlı sersemletici vuruşlar için kullanabileceğiniz tuğlalar ve şişeler bulacağınızı unutmayın – bunlar aslında özellikle savaşta oldukça iyi bir stratejidir.

Yaklaşıp biraz hasar verdikten sonra, patron bir av tüfeğine geçecektir. Yere düştüğünüz anda, yakınınızdaki sandığa doğru ilerleyin yoksa öldürüleceksiniz. Gizli kalın ve olabildiğince çabuk kurtulun; İhtiyacınız olursa bölgedeki sağlık ürünlerini arayın. Yakınlaşma ve yakın dövüş grevleri kullanma işlemini tekrarlayın, ancak fark edilmediğinizden emin olun. Patron önden herhangi bir saldırıyı atlatacak ve av tüfeğiyle sizi öldürecek, bu açıdan gizliliğe geçmeli ve tespit edilmeden arkadan saldırmalısınız.

Son aşamada, Boss uzun süre hasar verebilecek oklarla vurur. Ayrıca, Dinleme modunda kıvılcım duyabileceğiniz mayınları da periyodik olarak bırakacaklar; onlardan tamamen kaçınmanız gerekecek. Dövüşü bitirmek için bir kez daha görünmezken, yakınlaşmak ve saldırmak için gizli süreci tekrarlayın. Yani bu gizli yaklaşıp hasar verme işini 3-4 defa yaptığınızda muhtemelen bossu devirmiş olacaksınız.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

BiomutantRehber

Biomutant'ın İlk Bossu Porky Puff Nasıl Yenilir?

BiomutantRehber

Biomutant: Mutations Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BiomutantRehber

Biomutant'ta En İyi Two-Handed Crush Silahı

Minecraft

Minecraft Redstone Lamp Nasıl Yapılır?

Mount and Blade 2 : Bannerlord – Köle Nasıl Alınır ve Nasıl Satılır?