Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?

Özel bir banner kazanmak isteyen oyuncular, Wolverine mücadelesinde sağlığını nasıl geri kazanacağına dair ayrıntıları burada bulabilir.

Fortnite Sezon 4 Hafta 6 geldi ve oyunculara toplam üç yeni Wolverine mücadelesine erişim sağladı. Bu zorluklardan biri, hayranlardan Wolverine olarak sağlığına kavuşmalarını istiyor ve verdiği ödül Fortnite’ın Wolverine görünümü kadar heyecan verici olmasa da, birçok oyuncu yine de görevi tamamlamakla ilgilenecek. Bunun tam olarak nasıl yapıldığını merak eden hayranlar için bu kılavuzda tüm ayrıntılar var.

1 – Wolverine kostümünü aç

Fortnite’de Wolverine mücadelesi olarak sağlığa kavuşmanın ilk adımı Wolverine kostümünün kilidini açmaktır ve gerçekten de bugün itibariyle bu mümkün. Bu kostümü elde etmek için oyuncular, sonuncusu taraftarlara Wolverine’i yenme talimatı veren altı haftalık Wolverine mücadelesini bitirmelidir. Bir ton oyuncu şüphesiz ikonik X-Men’i ortadan kaldırmaya çalışacağından ve taraftarlar Ağlayan Orman’da işler düzelene kadar beklemek isteyebileceğinden, bu son adımın 6.Haftanın ilk birkaç gününde tamamlanması oldukça zor olabilir.

2 – Can doldur

Bir oyuncu Fortnite’da Wolverine’i yendikten ve kostüm kilidini açtıktan sonra, artık canı yeniden kazanma mücadelesinin üstesinden gelmeye hazırlar ve bu oldukça basit. Aslında, bir oyuncunun yapması gereken tek şey Wolverine kostümünü donatmak, bir maça girmek, biraz hasar almak ve sonra onu iyileştirmektir. Bu, Bandajlar, Chug Splash, Medkits ve Fortnite’ın haritasında bulunabilen çeşitli yiyecekler dahil olmak üzere çeşitli öğeler kullanılarak yapılabilir ve hayranlar, ellerinde bulunan her şeyi kullanmaktan çekinmeyin.

3 – 100 sağlık kazan

Unutmayın, bu mücadeleyi herhangi bir rakiple uğraşmadan tamamlamak isteyen Fortnite oyuncuları, düşme hasarı kullanmayı tercih edebilir. Daha spesifik olarak, hayranlar yüksek yapılardan atlayarak kendilerine zarar verebilirler ve bunu 100 sağlık kazanana ve Wolverine mücadelesini tamamlayana kadar atlamalar arasında bir iyileştirici madde kullanarak tekrar tekrar yapabilirler. Hayranlar, bu yaklaşımı daha da kolaylaştırmak için kendi inşa ettikleri yapılardan bile atlayabilirler.

Oyuncuların Fortnite’de Wolverine olarak sağlığına kavuşmak için ne kazanacaklarına gelince, ödül, Wolverine pençeleri uzatılmış bir yumruğa sahip özel bir banner. Bu, Wolverine’in pençeleriyle 200 hasar vererek açılabilen Wolverine görünümü ve Silah X ifadesine güzel bir tamamlayıcı görevi görüyor ve Fortnite 4. Sezon’un başlangıcından beri X-Men’in gelişini merakla bekleyen hayranlar şüphesiz mutlu olacak.

Fortnite artık PC, PS4, Switch ve Xbox One’da, PS5 ve Xbox Series X sürümleri geliştirme aşamasında.

Fortnite’ın Wolverine mücadelesi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, aşağıdaki paylaşımı kontrol edebilirler. Wolverine Trailer;

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Bütün Fortnite Battle Royale rehberlerimiz için listemizi kontrol edebilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?
  2. Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?
  3. Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir
  4. Fortnite'da Rec 4 Players Ne Anlam İfade Ediyor?
  5. Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?
  6. Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?
  7. Fortnite'da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?
  8. Aquaman Nasıl Alınır - Fortnite
  9. Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?
  10. Fortnite'da Tekneyle Nasıl Uçulur?
  11. En İyi Fortnite llama Yerleri - Fortnite Battle Royale Rehber
  12. Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? - Loot Kazan
  13. PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Çapraz Platform Fortnite Eşleşmeleri Nasıl Etkinleştirilir?
  14. Fortnite Storm The Agency Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  15. Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?
  16. Fortnite, Bölünmüş Ekran (Split-Screen) Nasıl Oynanır?
  17. Fortnite, Hydro 16 ve Compact Cars'ta Metal Bulmak ve Toplamak
  18. Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  19. Fortnite'da 5 Farklı Astro Heads'i Nasıl Bulursunuz?
  20. Fortnite'da Deadpool X-Force Kostümü Nasıl Alınır?
  21. Fortnite'da Maskesiz Deadpool Kostümü Nasıl Alınır?
  22. Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?
  23. Fortnite'tan Para İadesi Nasıl Alınır?
  24. Fortnite Bütün Hesapları Birleştirme
  25. Fortnite Mobile'ı Oyun Koluyla Oynayın
  26. Fortnite Uyumsuz Cihazlara İndirme Mümkün Mü?

Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone'da Pumpkin Punisher Kaplamasını Açma

Battle RoyaleRehber

Fortnite'da Daredevil Kostümü Nasıl Alınır?

AksiyonRehberRol Oyunu

Destiny 2 Haunted Forest Nasıl Bulunur?

Ekran Yenileme Hızı Nedir? (Hz – Hertz)