Valheim’de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?

Valheim’da toplayabileceğiniz çeşitli malzemeler farklı şeyler yapar. Bazıları daha iyi evler yapabilir, bazıları eşya üretmenize izin verir ve diğerleri daha güçlü silahlar ve zırhlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. İkincisini yapan bu malzemelerden biri demirdir ve oyunda daha hızlı ilerlemeniz için ihtiyacınız olacak bir malzemedir. Peki, Valheim’da nasıl demir bulursunuz?

Valheim’da Demir Nasıl Elde Edilir?

Tahmin edileceği gibi, demir elde etmek için biraz madencilik yapmanız gerekecek. Ancak, kazmaya gitmeden önce, elinizi biraz hurda demire alıştırmanız gerekecek. Bu, gerçek güçlü üretim demirini elde etmek için kullanmanız gereken şeylerdir. Bu kaynağı elde etmek için biraz Çamurlu Hurda Yığını çıkarmanız gerekecek. Bunlar çoğunlukla oyununuzun benzersiz tohumundaki Batık Mahzende ve Bataklık biyomlarında bulunur.

Bu eşya ayrıca bir Wishbone kullanarak Bataklık Mahzen Sandıklarında ve Bataklıklarda yeraltında bulunabilir. Oozer düşmanlar da bu eşyayı yaklaşık% 30 düşme oranına sahiptir. Oyundaki diğer öğelerin aksine hurda demirin ışınlanamayacağını unutmayın.

Artık malzemenize sahip olduğunuza göre, güzel şeyleri elde etmek için onu eritmeniz gerekecek. Kendinizi eritme tesisi (smelter) ‘ne götürün ve yakıt kaynağı olarak kömürün bulunduğundan emin olun. Oradan bu hurdayı eritip istediğiniz gerçek demire dönüştürebilirsiniz. Kullanılabilir demirden bir tuğla yapmak için yalnızca bir parça hurda gerektiğini unutmayın.

Artık istediğiniz malzemeye sahip olduğunuza göre, eskisinden çok daha iyi silahlar ve teçhizatlar yapabilirsiniz. Bu, Valheim dünyasında çeşitli canavarlarla savaşmanız için daha iyi kazmalar, daha iyi zırhlar ve daha güçlü silahlar gibi şeyleri içerir!

Valheim hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıda listelenen diğer kılavuzlarımızdan bazılarına göz atmayı unutmayın!

[ctu_ultimate_oxi id=”36″]

Valorant'ta VAN 185 Hatası Nasıl Düzeltilir?

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked'da Stat Puanlarını Sıfırlama

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked Cerim Crucible Tamamlamak İçin İpuçları

RehberRol Oyunu

No Rest For The Wicked - Erken Erişim - Yama 2, Türkçe Güncelleme Notları

Valheim’de Bitki Yetiştirme Rehberi