Battle RoyaleFree Fire

Can Basma – Garena Free Fire Rehberi

Garena Free Fire’daki bir maç sırasında diğer oyuncularla karşılaşacaksınız. Karakterinizin yaralanması ve bir miktar sağlık kaybetmesi muhtemeldir. Diğer kaynaklardan da hasar alabilirsiniz. Yeterince hızlı tepki vermezseniz karakteriniz ölecektir. Bu bölümde, hasara ve yaraların iyileştirilmesine odaklanıyoruz.

  • Sağlık çubuğu ve hasar alma
  • Sağlık puanlarını geri yükleme

Sağlık çubuğu ve hasar alma

Karakterinizin bir sağlık çubuğu vardır – ekranın altında görüntülenir. Varsayılan olarak, bir karakterin tam beyaz bir çubukla gösterilen 200 sağlık puanı vardır. Hasar aldığınızda – ister yüksekten ister gazdan ya da diğer oyuncuların saldırılarından düşen olsun, sistematik olarak tükenecektir. Sağlık değeri sıfıra düştüğünde karakter lobiye uğurlanır.

Duo veya Squad modunda oynarsanız ve en az bir müttefikiniz yaşıyorsa, karakter yere düşecektir. Şu andan itibaren, bir takım üyesinin size gelip sizi alması için birkaç saniyeniz var – başarısız olurlarsa ve ekranın altındaki çubuk sıfıra inerse, karakter oyundan kalıcı olarak düşürülecektir.

Sağlık basma, can basma

Kayıp sağlık puanları tek bir yolla – medkit kullanılarak geri yüklenebilir. Ancak önce bunlar bulunmalıdır – onlarla sırt çantasında maça başlamazsınız. Yani oyun içinden bulmanız gerekiyor. Neyse ki, tıbbi kitler oldukça yaygındır ve bulunması oldukça kolaydır. Bunları sırt çantanıza koyduğunuzda, ekranın sol tarafındaki simgeye tıklamanız yeterlidir. İlk yardım aletini etkinleştirdikten birkaç saniye sonra karakteriniz sağlık puanlarını geri kazanmaya başlayacaktır.

Not – Bir ilk yardım çantası, birkaç düzine sağlık puanı yenilemenize izin verir. Yani karakter daha fazla hasar aldıysa birkaçını kullanmanız gerekecek. Ayrıca tıbbi kitin bir iyileşme sürecini başlattığını da unutmayın – tedavi anlık değildir; fazladan birkaç saniye sürer.

Garena Free Fire Rehberleri
Garena Free Fire Rehberleri

Garena Free Fire battle royale oyunu rehberlerini bu listede bulabilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir, sabırla bekleyin...

  1. Free Fire'da Hızlı Rank Kasmak İçin Skyler'ı Seçin
  2. Free Fire Facebook Giriş Problemi ve Çözümü
  3. Free Fire Ağ Bağlantı Hatası Çözüm Önerileri
  4. Garena Free Fire'da Çantayı Verimli Şekilde Kullanma
  5. Can Basma - Garena Free Fire Rehberi
  6. Free Fire'ı PC'de Nasıl Oynarım?

OutridersRehber

Outriders Başlangıç Rehberi #2

RehberValheim

Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar

MinecraftRehber

Minecraft Modu - Bütün Eşyaları Tek Bir Yerde Görme

Outriders

Outriders Önemli İpuçları - Mutlaka Okuyun!

Farming Simulator 19 Harita Modları