Battle RoyaleFree Fire

Can Basma – Garena Free Fire Rehberi

Garena Free Fire’daki bir maç sırasında diğer oyuncularla karşılaşacaksınız. Karakterinizin yaralanması ve bir miktar sağlık kaybetmesi muhtemeldir. Diğer kaynaklardan da hasar alabilirsiniz. Yeterince hızlı tepki vermezseniz karakteriniz ölecektir. Bu bölümde, hasara ve yaraların iyileştirilmesine odaklanıyoruz.

  • Sağlık çubuğu ve hasar alma
  • Sağlık puanlarını geri yükleme

Sağlık çubuğu ve hasar alma

Karakterinizin bir sağlık çubuğu vardır – ekranın altında görüntülenir. Varsayılan olarak, bir karakterin tam beyaz bir çubukla gösterilen 200 sağlık puanı vardır. Hasar aldığınızda – ister yüksekten ister gazdan ya da diğer oyuncuların saldırılarından düşen olsun, sistematik olarak tükenecektir. Sağlık değeri sıfıra düştüğünde karakter lobiye uğurlanır.

Duo veya Squad modunda oynarsanız ve en az bir müttefikiniz yaşıyorsa, karakter yere düşecektir. Şu andan itibaren, bir takım üyesinin size gelip sizi alması için birkaç saniyeniz var – başarısız olurlarsa ve ekranın altındaki çubuk sıfıra inerse, karakter oyundan kalıcı olarak düşürülecektir.

Sağlık basma, can basma

Kayıp sağlık puanları tek bir yolla – medkit kullanılarak geri yüklenebilir. Ancak önce bunlar bulunmalıdır – onlarla sırt çantasında maça başlamazsınız. Yani oyun içinden bulmanız gerekiyor. Neyse ki, tıbbi kitler oldukça yaygındır ve bulunması oldukça kolaydır. Bunları sırt çantanıza koyduğunuzda, ekranın sol tarafındaki simgeye tıklamanız yeterlidir. İlk yardım aletini etkinleştirdikten birkaç saniye sonra karakteriniz sağlık puanlarını geri kazanmaya başlayacaktır.

Not – Bir ilk yardım çantası, birkaç düzine sağlık puanı yenilemenize izin verir. Yani karakter daha fazla hasar aldıysa birkaçını kullanmanız gerekecek. Ayrıca tıbbi kitin bir iyileşme sürecini başlattığını da unutmayın – tedavi anlık değildir; fazladan birkaç saniye sürer.

Garena Free Fire Rehberleri
Garena Free Fire Rehberleri

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Apex LegendsPlaystation

Apex Legends'ın PlayStation 5 sürümü yakında gelebilir

Free FirePubg Mobile

PUBG: Battlegrounds geliştiricisi Krafton, Apple ve Google'ı Pubg'yi klonlayanlar nedeniyle dava ediyor

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

Farming Simulator 19 Harita Modları