The Clock Mod Nasıl Kurulur – Valheim Rehberi

Valheim’da zamanı takip etmek zor. Modlama topluluğu sayesinde oyuncular artık her dakikayı saymak için ekranlarında bir saat görüntüleyebilir!

Valheim’ın modlama topluluğu, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana oyuncunun yaşam kalitesini iyileştiriyor ve aedenthorn’un Clock modu da bir istisna değil. Aedenthorn, oyuncuların sandıklardan envanter kullanarak iş yapmalarına olanak tanıyan harika konteyner modunun da geliştiricisiydi. Saat modu çok daha basittir; oyunculara saati sayısal olarak veya sabah, öğleden sonra veya akşam gibi günün saatini gösterir. Mod, oyunun başlarında ne zaman üsse döneceğinizi ve soğuktan ve gece geç saatlerde düşman çetelerinden kaçınacağınızı bilmek için kullanışlıdır.

Bu, bir oyuncunun yüklediği ilk modsa, BepInExPack Valheim paketini yüklemeleri gerekecektir. BepInEX yüklendikten sonra, Nexus modları tarafından sağlanan Vortex mod yöneticisini kullanın veya indirilen .dll dosyasını Valhiem / BepInEx / plugins klasörüne koyarak Saat modunu manuel olarak yükleyin. Oyuncu, yüklendikten sonra, oyuna girdikten girmesinden itibaren ekranında saati görecektir!

Valheim Saat Modu Nasıl Kullanılır?

Valheim Hayatta Kalma Rehberleri
Valheim Hayatta Kalma Rehberleri

Valheim ile ilgili bütün ipucu yazılarını burada listeleyeceğiz. Aşağıdan ilgini çeken kısma ilerleyebilirsiniz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen takipte kalın.

  1. Valheim'de Evcil Hayvanlara İsim Verme
  2. Valheim'de Thunder Stone Nasıl Elde Edilir ve Bir Obliterator Nasıl Yapılır?
  3. Valheim - Darkwood için Katran Nasıl Bulunur? Valheim Katran Rehberi
  4. Valheim'in Bütün Yayları (Bow) Nasıl Craft Edilir?
  5. Valheim'de İnşaat Rehberi
  6. Valheim'de Balık Tuzağı Kurma
  7. Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar
  8. Valheim Hile ve Konsol Sorunları
  9. Valheim'de Havai Fişek Ateşleme
  10. Valheim'de Arkadaşlarla Savaşma (Duel) - Fight Club Mode
  11. The Clock Mod Nasıl Kurulur - Valheim Rehberi
  12. Valheim'de Taş Bina Yapımı
  13. Valheim - Sarı Mantar (Yellow Mushroom) Nedir Ne İşe Yarar?
  14. Valheim'de Üşümeye Son
  15. Valheim'de Hayvan Çiftleştirme Nasıl Yapılır?
  16. Lox Nasıl Evcilleştirilir? Valheim Rehberi
  17. Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?
  18. Valheim'da Nasıl Uçulur? Hayatta Kalmanın Püf Noktaları
  19. Valheim Hile Kodları - Sıkıştığınız Zaman Kullanabilirsiniz
  20. Valheim'de Hızlı Seyahat Etme
  21. Valheim'de Frost Arrows Yapımı
  22. Valheim'de Bitki Yetiştirme Rehberi
  23. Valheim'de Surtling Cores Nerede Bulunur?
  24. Valheim Başlangıç Rehberi
  25. Valheim'de Sal Kullanma ve Suya Açılma
  26. Valheim'de Balık Tutma - Biraz Rahatlayalım

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4 Relic (Kalıntı) Ne İşe Yarıyor?

Assassin's Creed: ValhallaRehber

Assassins Creed Valhalla: Hızlı bir şekilde deneyim kazanma

Valheim’de Üşümeye Son