The Clock Mod Nasıl Kurulur – Valheim Rehberi

Valheim’da zamanı takip etmek zor. Modlama topluluğu sayesinde oyuncular artık her dakikayı saymak için ekranlarında bir saat görüntüleyebilir!

Valheim’ın modlama topluluğu, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana oyuncunun yaşam kalitesini iyileştiriyor ve aedenthorn’un Clock modu da bir istisna değil. Aedenthorn, oyuncuların sandıklardan envanter kullanarak iş yapmalarına olanak tanıyan harika konteyner modunun da geliştiricisiydi. Saat modu çok daha basittir; oyunculara saati sayısal olarak veya sabah, öğleden sonra veya akşam gibi günün saatini gösterir. Mod, oyunun başlarında ne zaman üsse döneceğinizi ve soğuktan ve gece geç saatlerde düşman çetelerinden kaçınacağınızı bilmek için kullanışlıdır.

Bu, bir oyuncunun yüklediği ilk modsa, BepInExPack Valheim paketini yüklemeleri gerekecektir. BepInEX yüklendikten sonra, Nexus modları tarafından sağlanan Vortex mod yöneticisini kullanın veya indirilen .dll dosyasını Valhiem / BepInEx / plugins klasörüne koyarak Saat modunu manuel olarak yükleyin. Oyuncu, yüklendikten sonra, oyuna girdikten girmesinden itibaren ekranında saati görecektir!

Valheim Saat Modu Nasıl Kullanılır?

Valheim Hayatta Kalma Rehberleri

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey - Hafif ve Ağır Saldırı Rehberi

Valheim – Sarı Mantar (Yellow Mushroom) Nedir Ne İşe Yarar?