Valheim’de Hayvan Çiftleştirme Nasıl Yapılır?

Valheim’de oyun boyunca kaynak edinmenin birçok farklı yolu vardır. Bu kılavuz, farklı hayvanların nasıl evcilleştirilip çiftleştirileceğini gösterir.

Şüphesiz, oyuncuların Valheim’da ele geçirmeleri için en önemli kaynaklardan bazıları, yalnızca hayvanları öldürerek elde edilebilecek kaynaklardır. Oyundaki hayvanların her biri, oyunculara hem sağlığı / dayanıklılığı artırmak için pişirilebilen et hem de daha iyi silahlar ve zırhlar yapmak için kullanılabilecek deri sağlayacaktır. Oyunda daha fazla ilerleme kaydedenler, bu hayvanlardan kaynak elde etmek için oldukça fazla zaman harcamak isteyeceklerdir.

Buradaki sorun, bunun aslında epey bir iş olabileceğidir. Oyuncu gerçekten bir parça ete veya bir domuzdan gelen deri parçalara ihtiyaç duyduklarını anlarsa, dünyayı dolaşıp vahşi doğada bir tane bulmaları gerekir. Bu, oyuncular için oldukça can sıkıcı olabilir, bu yüzden bunun üstesinden gelmenin daha iyi yolu, bunun yerine hayvanları evcilleştirmek ve yetiştirmektir. Bu Valheim rehberi, hayvanların nasıl üremesini sağlayacağınızı gösterir.

Valheim’de Hayvan Çiftleştirme

Green HellRehber

Green Hell'de Bandaj Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

Hayatta Kalma

The Long Dark, ilk ücretli DLC'sini bu yıl bir "Season Pass" şeklinde alacak

Valheim

Valheim 10 milyon kopya sattı

Hayatta Kalma

Hayatta kalma oyunu Sons of the Forest Ekim'e ertelendi

Valheim Hile Kodları – Sıkıştığınız Zaman Kullanabilirsiniz