BiomutantRehber

Biomutant’ta Görünüm Nasıl Değiştirilir?

Biomutant’ın oldukça sağlam karakter özelleştirme seçenekleri var, ancak bir oyuncu maceraya başladıktan sonra karakter görünümünü nasıl değiştirir?

Biomutant’ı bu yıl şimdiye kadar piyasaya sürülen diğer oyunlardan ayıran şeylerden biri, çok sürükleyici karakter özelleştirme seçenekleri. Biomutant, oyuncuların mutantlarını çeşitli şekillerde oluşturmalarına izin veren çok ayrıntılı bir karakter yaratıcısına sahiptir. Bu, kullanıcıların Biomutant’ın geniş dünyasında yolculuk ederken ana karakterlerinin görünümüne kendi kişisel dokunuşlarını koyabilecekleri anlamına gelir.

Biomutant, kullanıcıların isteyebilecekleri küçük bulanık avatarı yapmalarına izin verirken, oyunun macerası başladığında değişmesini sağlayabileceğiniz bir kaç özellikte bulunuyor. Bu karakterler dünyayı dolaşmaya başladığında, kullanılabilecek silahlar ve avatarların kişiliği ve becerisi de dahil olmak üzere özelleştirilebilecek birçok başka şey var. Biomutant, diğer RPG’ler gibi, oyuncuların maceraları benzersizmiş gibi hissetmelerini sağlamak için çalışır. Bununla birlikte, THQ Nordic’in en son projesinde sunulan tüm farklı özelleştirme seçeneklerine rağmen, ilk içerik oluşturucu sayfasından sonra görünümleri değiştirmek söz konusu olduğunda sizi engelleyen bazı durumlarla karşılaşmanız mümkün.

Silahlar ve zırhlar

Oyunda kıyafet ve zırhı değiştirmenin birkaç farklı yolu var. Bu zırh ve giysilerin bir kısmı, özellikle Biomutant’ta bir karakterin oynadığı sınıfa uygulanacak. Ayrıca, belirli bir sınıfla en iyi şekilde gidecek çok özel silahlar da vardır, ancak kullanıcılar almak ve savaşmak istedikleri araç ve silahlarla ciddi şekilde sınırlandırılmaz. Giyim gibi, yeni silahlar bulmak ve donatmak da dünyayı keşfederek yapılır.

Bir oyuncu karakterine giyeceği yeni bir zırh veya kıyafet bulduğunda, görünüşünü ve giydiklerini değiştirmek oldukça basittir. Kullanıcıların önce ana menüye girerek ayar menüsünü açması gerekir. Bu menülere Menü / Seçenekler düğmesine basılarak erişilebilir. Bu menüye geldiğinizde, ekipmanı veya silahı hangi vücut parçası için değiştirmek istediğinizi seçebilirsiniz.

Örneğin, bir kullanıcı bir Biomutant karakterinin ne tür bir pantolon giydiğini değiştirmek isterse, mutantın vücudunun alt yarısına tıklar ve ardından seçenekler, oyuncunun seçebileceği seçenekleri gösterir. Bir kullanıcının envanteri gövde için bir gömlek veya zırh içeriyorsa, aynı işlem menüdeki karakterin gövdesine tıklayarak bu kıyafeti donatacaktır.

Biomutant saç sitili değiştirme

Biomutant, bir karakterin saç stilini değiştirebilecek kadar çok kişiselleştirme sunan bir oyundur, ancak önce yapılması gereken bazı adımlar vardır. Oyuncuların Trim adında bir karakterle tanışana kadar dünyayı dolaşması gerekiyor. Trim, kahramana her türlü farklı saç stilini vermeye ikna edilebilecek bir berberdir.

Minecraft'ta Dürbün Nasıl Yapılır?

BiomutantRehber

Biomutant'ın İlk Bossu Porky Puff Nasıl Yenilir?

BiomutantRehber

Biomutant: Mutations Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BiomutantRehber

Biomutant'ta En İyi Two-Handed Crush Silahı

The Moon Override Görevi Nasıl Yapılır? Destiny 2