BiomutantRehber

Biomutant Başlangıç Rehberi

Biomutant için rehberimiz ve izlenecek yol, Biomutant hakkında harika bir bilgi özetidir. Rehberimizde yer alan detaylı bilgi ve ipuçları, en önemli oyun mekaniklerini öğrenmenize, tüm ana ve yan görevleri tamamlamanıza (yakında eklenecek), karakterinizi düzgün bir şekilde geliştirmenize ve tüm başarıları kazanmanıza olanak sağlayacaktır.

Biomutant rehberimizin ilk büyük bölümü Biomutant’ın temellerine odaklanmaktadır. Bu bölüm, bu orijinal RPG’ye yeni başlayan oyuncular için önerilen Başlangıç ​​Kılavuzu ile açılır. Orada, karakter istatistikleri ve nitelikleri, yetenekleri, dövüşleri, durumları ve elementlere, bineklere ve araçlara karşı dirençleri gibi önemli konuları ele alıyoruz.

Biomutant’a yeni başlayanlar için ipuçları

Yeni bir karakter yaratmak

Oyun tarzınıza uyan bir karakter yaratmak için biraz zaman ayırın. Karakter yaratma ekranında kahramanınızın nitelikleri, dirençleri, görünümü ve sınıfı gibi çeşitli özellikleri belirleyebilirsiniz. Bu, sonradan pişman olmamak ya da yeniden başlamamak için çok iyi bir tavsiye. Biomutant’ın karakter yaratma ekranında ekstra zaman harcamanızı tavsiye ediyoruz. Görünüm değiştirmekle ilgili bir çok detay da burada yer alıyor.

Biomutant’ta iyileşme

Biomutant’ta kendinizi birkaç şekilde iyileştirebilirsiniz – zamanla, şenlik ateşlerinde, ilaç takımları kullanarak veya seviye atlayarak. Zamanla iyileşme konusu diğer seçeneklere sahip değilseniz oyunun hızını biraz yavaşlatacağı için kendinizi iyileştirmenin farklı seçeneklerini her zaman cebinizde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

Yeşil

Biomutant’taki ana para birimi Yeşil’dir. İstenmeyen eşyaları satmak veya Yeşil Yapraklı Bitkileri bulmak suretiyle bu para birimlerini biriktirmeniz mümkündür. Oyun içinde daha hızlı gelişmek ve yeni özellikler edinmek için Yeşil’e ihtiyacınız olacak. Bu açıdan kimi zaman çöpçü (bütün her şeyi toplayan) kimi zamanda tüccar olmalısınız.

Binek ve hızlı seyahat

Biomutant dünyası çok büyük, ama neyse ki ilk bineğinizin kilidini açacaksınız ve oyunun başlarında hızlı seyahat edeceksiniz. Eğer çok uzun sürdüğünü düşünüyorsanız biraz daha bekleyin ve oyunda ilerlemeye çalışın. Bineğin açıldığı zaman gerçekten oyunun başı. Daha ilerleyecek çok yer var.

Kirlenmiş bölgeler

Oyunun başında, kirlenmiş bir alanda çok uzun süre kalırsa karakteriniz hasar alır. Daha sonra, daha önce erişilemeyen alanları özgürce keşfedebileceğiniz özel kıyafetler alacaksınız. Bu oyunun hikayesinde geçen kirlenmeyi oldukça iyi aktaran bir olumsuz özellik. Bu zehirden etkilenmemek için özel kıyafetler alabileceksiniz ama sabırlı olmalısınız. Oyunun başında girilemeyen ya da zor olan kısımlara girmeye çalışmayın. Bu konu hakkında daha sonra detaylı bir kaç rehber yazılabilir. Takipte kalın.

Ki enerjisi

Kaçmak ve becerileri kullanmak için gereklidir. Ki Energy, savaş sırasında bile zamanla yenilenir. Ki enerjinizi hızlı bir şekilde yenilemeniz gerekiyorsa, Enerji Paketlerini kullanın. Genel manada Ki enerjisi bir çok oyunda görülen “dayanıklılık” olarak düşünülebilir. Ya da daha çok bilinen adıyla “stamina” Bir çok oyunda zor ve enerji gerektiren vuruşları yapmak, kaçınmak, ekstra özellik kullanmak için varlar. Çoğu durumda dikkatli harcamanız tavsiye edilir.

Savuşturma ve kaçma

Rakipleri sersemletmek ve güçlü kombolar yapmak için erkenden savuşturma alıştırmalarına başlayın. Daha az hasar almak için atlatmaları da kullanmalısınız. Sizden çok güçlü vuruşlar yapan bosslarla doğrudan savaşmazsınız. Bunun için bazı komboları öğrenmelisiniz. Bir çok kombonun vuruşun ya da özelliğin tetikleyicisi savuşturmadır.

Zanaatkarlık

Oyun boyunca çok sayıda hammadde toplayacaksınız. Bunları yeni öğeler oluşturmak veya silahlarınızı ve zırhınızı yükseltmek için kullanabileceksiniz. Bir kaç ekstra silaha ve özelliğe ya da daha güçlülerine kim hayır diyebilir. Zanaatkarlık, üzerine eğilmeniz gereken bir konu. Silah yapma konusuyla ilgileniyorsanız detaylar için buraya bakabilirsiniz.

Aksiyon

Wuchang: Fallen Feathers, Etkileyici Görsellere Sahip Başka Bir Çinli Souls Like Oyunu

Biomutant’ta Görünüm Nasıl Değiştirilir?