Resident Evil Village

Resident Evil Village Başlangıç Rehberi

Resident Evil Village rehberinin bu kısmında, ana karakteri hayatta tutmanıza yardımcı olacak başlangıç ​​ipuçlarından bahsedeceğiz. İpuçlarımız ve püf noktalarımız aynı zamanda dünya keşfini ve satın almanız gereken en iyi ürünleri de kapsar. Oldukça geniş kapsamlı olan Resident Evil Village için başlangıç rehberimizin bütün sayfalarını okumayı unutmayın. Dilerseniz ilk ipucuyla başlayalım. Faydalı olması dileğiyle…

Standart zorluk, ilk oyununuz için tavsiye edilen seçimdir

Resident Evil 8, birkaç zorluk seviyesi sunar ve Standart zorluk (Normal’in eşdeğeri) ilk oyun için ideal seçimdir.

Standart zorlukta oynamak sizi sık ve sinir bozucu ölümlerden kurtaracaktır. Ethan yine de değerli sağlık puanlarını kolayca kaybedebilse de, karşılaştığınız tehlikelerin çoğunu ilk denemenizde halledebilmelisiniz. Ek olarak, bazı boss savaşları oldukça zorlu olabilir ve iyi bir taktik geliştirmek için birkaç yaklaşım gerektirebilir. Oyunun, oynarken zorluk seviyesini değiştirmenize de izin verdiğini unutmayın. Seçilen zorluk seviyesi çok kolay veya çok zor olursa, tüm ilerlemenizi yeniden başlatmak zorunda kalmanız konusunda endişelenmenize gerek yok.

Çevrenizin dikkatlice araştırılması çok önemlidir

Resident Evil Village’da ilerledikçe, bir sonraki konuma geçmek için asla acele etmemelisiniz. Her yeri% 100 keşfetmeye çalışın, yani mümkünse, binanın veya koridorun dünya haritasında mavi olarak işaretlendiğinden emin olun (maalesef köy gibi açık yerlerde renk kodlaması görünmüyor).

Öncelikle standart ganimet için etrafa bakın, ama aynı zamanda bulmaca çözme yerleri, geçitler ve anahtar öğeler için. Bu noktada unutulmamalıdır ki ana karakter hemen her yere gidemez ve karşılaştığı bazı cihazlarla başlangıçta etkileşime geçemez. Neyse ki, önemli yerler dünya haritasında işaretlenmiştir ve onları yağmalamayı bitirmek için oyunda daha sonra onlara geri dönebilirsiniz.

Basit eşyaları ve bazı mobilyaları imha etmek için bıçak kullanın

Unutmayın çünkü tüm toplanabilir eşyalar görünürde değildir veya interaktif dolaplar ve çekmecelerde saklanmamaktadır. Bazı durumlarda daha anlayışlı olmanız gerekir. Her şeyden önce, köydeki çeşitli sandıkları ve kaledeki büyük vazoları yok etmeye çalışın. Bu tür öğeler genellikle kolayca gözden kaçabilir ve bu nedenle çeşitli ganimetleri kaçırırsınız.

Bazı mobilya parçaları Ethan’ın saldırılarına karşı savunmasızdır ve gözden kaçmaları daha da kolaydır. Belirli bir mobilya parçasının cam cephesi varsa, onu kırmaya değer. Camı kırma ve ek bir hazine alma şansın var.

Dimitrescu’ya Hemen Bulaşma

Minecraft'ta Dürbün Nasıl Yapılır?

BiomutantRehber

Biomutant'ın İlk Bossu Porky Puff Nasıl Yenilir?

BiomutantRehber

Biomutant: Mutations Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BiomutantRehber

Biomutant'ta En İyi Two-Handed Crush Silahı

Resident Evil Village’da Çanta Kapasitesini Artırma