RehberSea of ​​Thieves

Sea of Thieves: Poor Dougie Anahtarı Nasıl Bulunur?

Tüm uzun hikayeleri tamamlamak isteyen Sea of ​​Thieves oyuncuları, her şeyin Poor Dougie ve hazine sandığı anahtarıyla başladığını görecekler.

A Pirate’s Life güncellemesinden sonra, artık Sea of ​​Thieves oyuncuları için hazine bulma zamanı geldi. Güncellemenin en havalı kısmı, Kaptan Jack Sparrow’un destansı içeriğiyle ilgilidir. Yeni canavarlara ve konumlar da ekstra olarak oyuna dahil oldu.

Bunların çoğu, oyuncuların Zavallı Dougie’ye yardım etmekle görevlendirildiği gizli bir görev dizisi etrafında dönüyor. Her şeyi tamamlamak kesinlikle bir slog gibi geliyor. Zavallı Dougie’nin anahtarını bulmak, oyunculara Ölülerin Hazinesi ödülünü verir. Ayrıca Sea of ​​Thieves oyuncularının, Tall Tales’ın tamamı tamamlandıktan sonra onları bekleyen özel bir ödülü var.

Sea of ​​Thieves’de Poor Dougie’nin Anahtarı Nasıl Bulunur?

İşleri kolaylaştırmak için oyuncular bölünmüş gemi enkazına geri dönmeliler. Geminin kırık gövdeye ve mağaraya giden tarafında, Sea of ​​Thieves hayranları bir kapıya giden ahşap yoldan gitmeli. Bu kapı açıldığında, yatakta pijama giymiş bir iskelet ve bir kat merdiven ortaya çıkıyor. Burada içinde büyüteçli bir iskeleti ortaya çıkaracak bir makara var ve buradan merdivenlerden yukarı çıkmak oyuncuları yakılması gereken üç fenere götürüyor.

Fenerleri aydınlatmak, oyuncuların iskeletin kolunu büyüteçle hareket ettirmesine izin verir, bu da Zavallı Dougie’nin hazinesinin nerede saklandığını ortaya çıkarır. Sadelik adına hazine, batık tavernanın girişine yakın bir yerde bulunuyor. Oyuncular sandığı Zavallı Dougie’ye getirdiğinde, açması için anahtarı verecek. Sandık içinde Zavallı Dougie’nin Madalyonu var, ancak oyuncuların Captain Bones’un Özel Tarifini bulana kadar onu ne için kullanacakları konusunda endişelenmeleri gerekmeyecek.

Sea of ​​Thieves Rehberleri
Sea of ​​Thieves Rehberleri

Sea of ​​Thieves Rehberleri listemiz... Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Sea of Thieves: Headless Monkey Captain Journal Lokasyonları
  2. Sea of Thieves: Black Pearl'i Nasıl Alırsınız?
  3. Sea of Thieves: Poor Dougie Anahtarı Nasıl Bulunur?
  4. Sea of ​​Thieves: Captain Flameheart Savaş Rehberi

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

Minecraft

Minecraft'ta Mum Nasıl Yapılır?

En İyi 3 Diablo 2 Modu