RehberSkyrim

Skyrim’de Görünmezlik İksiri Nasıl Yapılır?

Görünmezlik, karakterlerin Skyrim’de istedikleri yere gizlice girmelerine olanak tanır. Dragonborn’u bu etkiyle kutsamak için bir iksir nasıl hazırlanır, bu basit rehberimizde size bundan bahsedeceğiz.

Görünmezlik, Skyrim’deki herhangi bir gizli karakter için paha biçilmezdir. Oyuncular bu etkiyi Görünmezlik büyüsü ile elde edebilirler; ancak bu, verimli bir şekilde kullanmak için İllüzyonda yüksek bir seviye gerektirir. Bu beceriyi geliştirmek için zaman ve çaba harcamayanlar, kendilerini görünmez kılmak için simyaya yönelebilirler.

İksir yapmak ürkütücü görünse de, oyuncular bunu hemen kavrayabilirler. Malzeme toplamak ve deney yapmak, pratik yapmak için harika bir yoldur – ancak süreci hızlandırmak isteyenler için bu kılavuz, oyuncuların görünmezlik iksirleri hakkında bilmesi gereken her şeyi kapsıyor.

Simyada Görünmezlik Etkisi

Başlamadan önce, oyuncular Skyrim’deki Görünmezlik İksirleri hakkında bazı temel bilgileri ve bunların nasıl kalıcı hale getirileceğini anlamalıdır.

Görünmezliği keşfedin

Herhangi bir simyasal etki gibi, Görünmezlik de belirli bileşenlerin doğuştan gelen bir özelliğidir. Oyuncular, bir Simya Laboratuvarında uyumlu olanlarla birleştirerek bir bileşenin etkilerini keşfedebilirler. Ayrıca, ilk etkisini öğrenmek için bir malzemeyi yiyebilirler – veya Deneyci avantajının artan seviyeleriyle, Dragonborn iki, üç ve nihayetinde dört etkiyi de tüketerek öğrenebilir.

Daha yüksek simya becerisi daha başarılı sonuç

Herhangi bir oyuncu, Kimya beceri seviyesi ne olursa olsun, doğru malzemelere sahip olmaları koşuluyla bir Görünmezlik İksiri yapabilir. Ancak, daha yüksek bir beceri seviyesi, etkinin daha uzun süreceği anlamına gelir. Oyuncular, Simyalarını seviyelendirmek için iksir yapabilir veya NPC’lerden eğitim satın alabilirler. Oyuncular ayrıca iksirlerini, üzerinize aldığınızda oyuncunun Simya becerisini artıran Fortify Alchemy büyüsünü taşıyan herhangi bir ekipmanla güçlendirebilirler.

Görünmezlik iksiri için malzemeler

Görünmezlik, Skyrim’deki daha nadir simyasal etkilerden biridir. Sadece altı bileşen bu kullanıma sahiptir ve inanılmaz derecede nadir olmasalar da pahalı olabilirler. Bir Görünmezlik İksiri oluşturmak için bunlardan herhangi ikisini karıştırın.

Bu malzemelerin çoğu kimya satıcılarından satın alınabilir, ancak birkaç septimi kurtarmak isteyen oyuncular malzemeleri kendileri toplamayı düşünebilir. Bununla birlikte, bazı konumları düşük seviyeli oyuncular için tehlikeli olabilir, bu yüzden hazır olduğunuzdan emin olun.

Ash Creep Cluster: Yalnızca Dragonborn DLC’sinde mevcuttur. Bu bileşen, kül tarlalarında Solstheim adasında yetişir.
Chaurus Yumurtaları: Dwemer harabelerinde veya Falmer ve Chaurus’un yaşadığı diğer yeraltı yerlerinde bulunur.
Buz Hayaleti Dişleri: Buz Hayaletleri öldürüldüklerinde bunları düşürürler. Oyuncular bunları Skyrim’in High Hrothgar yolu veya Winterhold’un kuzeyindeki Hayaletler Denizi gibi en soğuk yerlerinde bulabilirler.
Luna Moth Wing: Bu güveler, özellikle Whiterun veya Falkreath gibi ılıman bölgelerde, geceleri çoğu bölgede çırpınırken bulunabilir.
Nirnroot: Bu açık yeşil bitki, Skyrim’in her yerinde suyun yakınında yetişir. Oyuncular, zayıf parıltısı ve belirgin çınlama sesi nedeniyle genellikle kolayca bulabilirler. Blackreach’te yetişen Crimson Nirnroot, Görünmezlik dahil normal Nirnroot ile aynı etkilere sahiptir.
Vampir Tozu: Oyuncular bu malzemeyi öldürülen Vampirlerden yağmalayabilir. Haemar’s Shame ve Movarth’s Lair, bu ölümsüz yaratıklarla dolu, bu da onları iyi kaynaklar yapıyor.

Efektleri Birleştirmek

Simyadaki uzmanlar, en iyi iksirlerin birden fazla etkiye sahip olduğunu bilirler. Örneğin, Luna Moth Wing ve Vampire Dust’ı birleştirmek Dragonborn’u görünmez kılmakla kalmaz, aynı zamanda sağlığı da yeniler. Ek olarak, Luna Moth Wing, sinsi karakterler için yararlı olan Fortify Light Armor efektine sahiptir. Hawk Feathers veya Skeever Tail gibi başka bir Fortify Light Armor öğesini üçüncü bir bileşen olarak eklemek, bu etkiyi daha da güçlendirecektir.

Yine de dikkatli olun – bu bileşenler aynı zamanda zararlı etkileri de paylaşabilir. Örneğin, bir Luna Moth Wing’i Chaurus Eggs ile birleştirmek, oyuncuyu görünmez yapmanın yanı sıra Magicka’ya da zarar verir. Yine de oyuncular istenmeyen bir karışımla karşılaşırsa, bu dünyanın sonu değil. Sonuçta, görünmezlik iksirleri her zaman satılabilir bir eşyadır.

The Elder Scrolls Rehberleri
The Elder Scrolls Rehberleri

Zaman içinde çoğalacak ve size yol gösterecek Elder Scrolls Rehberlerimizi aşağıdaki listede bulabilirsiniz. Ayrıca bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Skyrim'de Görünmezlik İksiri Nasıl Yapılır?
  2. Skyrim'de Oyunu Daha Güzel Hale Getirecek 5 Mod
  3. En Popüler Skyrim Quest Modları
  4. PC'ye Skyrim Modları Nasıl Yüklenir ve Nexus Modları Nasıl Kullanılır?
  5. Skyrim'de Mod Nasıl Kurulur? PS4 ve Xbox One Rehberi
  6. Skyrim'in Mutlaka Tamamlamanız Gereken 10 "Gizli" Görevi

Warzone Scream kostümü nasıl elde edilir?

Haber

Monster Hunter World 20 milyon kopya sattı

Aksiyon

Guardians of the Galaxy PC sistem özellikleri ve indirme boyutu açıklandı

Pubg Mobile

Pubg Mobile Oyun Modları

Minecraft’ta Dürbün Nasıl Yapılır?