Halo InfiniteRehber

Halo Infinite: Bandana, 5. kafatası (Sessiz Oditoryum) – nerede bulunur?

Halo Infinite oyun kılavuzunun bu sayfası size Bandana adlı 5. Kafatasının nerede olduğunu gösterir – Silent Oditoryum görevinden bir sırrı sizlerle paylaşıyoruz. Halo Infinite rehberinin bu sayfasında, 5. kafatasının – Bandana’nın yerini bulacaksınız. Bu, kampanya boyunca oynarken elde edebileceğiniz kafataslarından biridir, yani ana görevlerden biri olan Sessiz Oditoryum. Beş numaralı kafatasına nasıl ulaşılacağına dair ayrıntılı talimatlar yayınladık.

5. kafatasının yeri – Sessiz Oditoryum ana görevi

Bu kafatasını yalnızca Sessiz Oditoryum görevi sırasında elde edebilirsiniz. Zeta Halo yüzüğünün ücretsiz keşfi sırasında mevcut değildir.

Görevin ilk bölümünde, birden fazla odadan geçerek yolda düşmanları öldürmeniz gerekecek. Birkaç Avcıyı da yenmeniz gerekecek. Resimdeki odaya ulaştığınızda çok dikkatli olmalısınız, çünkü bu görevde uçan makinelerle (Sentinels) ilk kez karşılaşacaksınız.

Kafatasını almak istiyorsanız, herhangi bir Sentinel’i yok edemezsiniz – farklı bir düşmanı öldürmeye çalışırken kazara bile olsa yok etmeyin.

Bu sorunu çözmek için kimseye saldırmadan tüm düşmanları geçmelisiniz. Daha yüksek zorluklarda sorunlu olabilir, ancak Normal veya daha düşük seviyelerde kesinlikle yapılabilir. Sprint’iniz sırasında, Master Chief’i daha uzak mesafelere fırlatmak için Grappleshot’ı kullanmalısınız. Tehlikedeyseniz bir duvarın yanında durun ve kalkanlarınızın yenilenmesini bekleyen bir Drop Wall etkinleştirin.

Yukarıda resmedilen enerji köprüsüne ulaşana kadar tüm karşılaşmalardan kaçınmaya devam edin.

Herhangi bir Sentinel’i yok etmediyseniz, sağdaki köprünün kilidi açılacak ve gizli bir alana yönlendirilecek. Köprüye ulaşamıyorsanız bu, yolda bir hata yaptığınız ve Sentinel’lerden birinin yok edildiği anlamına gelir. Bu olursa, tüm görevi duraklatma menüsünden yeniden başlatmanız gerekir.

Gizli alanda, kafatasını almak için merkezi yapıya tırmanın.

Bandana kafatası – nasıl çalışır?

Bu, tüm kafataslarının en güçlüsüdür ve muazzam avantajları garanti eder – sonsuz cephane ve el bombaları. Ayrıca gadget’larınızdaki bekleme sürelerini de devre dışı bırakır, bu da Grappleshot, Drop Wall ve Jetpack’i istediğiniz kadar sınırsız olarak kullanabileceğiniz anlamına gelir.

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Halo Infinite

Halo Infinite'in oyun içi mağazasında fiyatlar düşecek

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4 Relic (Kalıntı) Ne İşe Yarıyor?

Halo Infinite çok oyunculu betanın PC’de Hilecileri ortaya çıktı