Lost ArkRehber

Lost Ark: Tytalos Guardian Raid Rehberi

Tytalos, Lost Ark’taki diğer oyun başı Guardian Raids’ten önemli bir aşamayı geçeceğiniz raiddir.. Onu nasıl yeneceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Tytalos, silme mekaniği nedeniyle Lost Ark’ta zor bir Guardian Raid’dir – ekibiniz ne kadar sert vurursa vursun, insanlar mekaniğin farkında değilse ekibiniz yine de Tytalos’u öldürmekte başarısız olacaktır. Bu kısa kılavuz, çöl mekaniğini kapsamanın yanı sıra, bu Guardian Raid’i nasıl yenebileceğinize ve bir sonraki raid seviyesine nasıl geçebileceğinize dair bazı ipuçları da sağlıyor.

Tytalos Mekaniğini Anlamak

  • Hemen konuya gireceğiz, çünkü muhtemelen Tytalos’un ölmekte zorlandığınız kısım düzenli saldırıları değil – bu silme mekaniği.
  • Tytalos, ne derseniz deyin, dönen birkaç çöl kasırgası veya kum fırtınası yaratır.
  • Bunlar, ne zaman içlerine girseniz üzerinizde bir debuff biriktirir. Bu, üç sefere kadar birikir ve hareket hızınızı azaltır.
  • Üçüncü yığında, kısa bir süre için dokunulmaz (taşlaşmış, yerinde donmuş) olursunuz. Üç yığına ulaştığınızda, 30 saniye daha debuff alamazsınız.
  • Tytalos AoE saldırısına başladığında kasırgalara girmek için zamana ihtiyacınız var. AoE saldırısına başlamak üzere olduğunu anlayabilirsiniz, çünkü Guardian’ın altındaki zemin kırmızıya dönmeye başlar/Tytalos yere çömelir.
  • Bu, düzeltilmesi zor bir mekaniktir. Zamanlamanın kusursuz olması gerekir ve izin verilen üç dirilişten sonra silmeyi bitirmek istemiyorsanız, tüm takım arkadaşlarınızın bunu doğru yapması gerekir.
  • Bunun en zor kısmı, AoE saldırısından önce debuff yığınlarını almadığınızdan emin olmaktır. Kesinlikle ortasında durmak zorunda kalana kadar kum fırtınalarından kaçının.
  • Gunslinger gibi yüksek hareket kabiliyetine sahip sınıflar, bunu Gunlancer gibi daha yavaş sınıflara göre tamamlamayı çok daha kolay bulacaktır.
  • Tytalos’un etki alanına ne zaman başlayacağını anlayabilirsiniz.
  • Deprem/Paramparça saldırısını bekleyin. Tytalos’un yere yığıldığı yer burası.
  • İki veya üç saldırı daha bekleyin (bu bir tokatlamak, saldırmak, hücum etmek vb. olabilir) ve üçüncü saldırıdan sonra Tytalos etki alanına başlayacaktır.
  • Tytalos üçüncü saldırısını bitirirken kum fırtınalarına YAKIN olduğunuzdan emin olun. Bu size, AoE silme mekaniğinden ÖNCE kum fırtınasının merkezine atlamanız için en iyi şansı verecektir.

Dövüş İçin Genel İpuçları

Debuff’ı Panacea Battle Item veya Paladin/Gunlancer temizleme buff’ı ile temizleyebilirsiniz. Arenanın başka bir yerine/başka bir bölümüne tırmanarak tek adımda silme tamircisini geçmek mümkündür – yani, merdivenlerin, bir merdivenin veya bir çelik halatın yanında durarak ve AoE silme tarafından vurulmazsınız. Bu, saldırının yolundan hızla çekilmeniz gerekiyorsa kullanışlıdır. HP İksirleri ve bir Flare getirin. Tytalos, özellikle dövüşün son aşamalarında hareket edecek ve sert vuracaktır.

No Rest for the Wicked, Save Dosyası ve İlerlemeyi Başka Oyuna Aktarma

RehberRol Oyunu

No Rest For The Wicked, Sıkıştığınızda (Stuck) Nasıl Kurtulursunuz?

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked: Çoklu Oyunculu Var mı?

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked: Oyunu Durdurmak Mümkün Mü?

Lost Ark World Boss Nedir?