Elden RingRehber

Elden Ring: Moonveil Katana

Büyülü Moonveil katana, hevesli büyülü kılıç kullananlar için olmazsa olmaz bir Elden Ring silahıdır. Güç statünüzü güçlendirmek için günlerinizi rünleri biçmek için harcamanızı gerektirmeyecek fiziksel bir silah arıyorsanız, bu Zeka tabanlı bıçak mükemmel bir seçimdir. İyi haber şu ki, Moonveil katana’yı oyunun başlarında bile elde edebilirsiniz. Yine de onu kazanmak için biraz kötü bir patronu yenmen gerekecek, bu yüzden onu çok düşük bir seviyede avlamaya gitme. Limgrave’den çok uzaklaşmadan önce bu büyülü kılıcı nasıl bulacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Elden Ring Moonveil katana konumu: Gael Tüneli

Moonveil katana’yı bulmak için, Limgrave başlangıç ​​bölgesinin doğusundaki ölü ve kırmızımsı bölge olan Caelid’e gitmeniz gerekecek. İçinde delik olan küçük bir mağara olan Gael Tüneli’ni arıyorsunuz. Bu maden kuyusunu bulmak için Rotview Balcony Site of Grace’den güneye ve uçurumdan aşağı inin. Gael Tüneli Grace Sitesi aşağıda sizi bekliyor. Dikkat edin, içeri girdikten sonra hızlı bir şekilde dışarı çıkmadan önce tünel çıkışına ulaşmanız gerekecek.

Neyse ki, tüneldeki düşmanların çoğunu koşarak geçebilir, Arka Gael Tüneli Giriş alanını alabilir ve henüz patronla savaşmak zorunda kalmadan dışarı çıkabilirsiniz. Batıya doğru ilerlemeye devam edin ve kaçmak için patronun sis duvarının batısındaki kapıyı açın. Siz de buradayken kesinlikle Grace Sitesinin arka girişini almak isteyeceksiniz.

Dövüşmeniz gereken patron, çok zor olmayan ama biraz acı verici olabilen Magma Ejderhası. Bu şey büyük, yeri lavla kaplıyor ve bir vuruş olarak, size manevra yapmak için fazla yer vermeyen oldukça dar bir odada takılıyor. Yangına dayanıklılık sarf malzemelerinizi yükleyin ve mümkünse ayaklarına yakın durun. Boss yenildiğinide  Moonveil Katana sizindir.

Farming SimulatorRehber

Farming Simulator 19'da Yeni tarla satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

Nişancı OyunuRehberValorant

Valorant'ta Nişangah Nokta Nasıl Yapılır? Nokta Cross

AksiyonMaceraMafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition: An Offer You Cant Refuse Göreviyle İlgili Herşey

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim Yagluth Boss Nasıl Çağırılır ve Yenmek İçin İpuçları

Rogue Company, Rambo’yu misafir edecek