Elden RingRehber

Elden Ring: Moonveil Katana

Büyülü Moonveil katana, hevesli büyülü kılıç kullananlar için olmazsa olmaz bir Elden Ring silahıdır. Güç statünüzü güçlendirmek için günlerinizi rünleri biçmek için harcamanızı gerektirmeyecek fiziksel bir silah arıyorsanız, bu Zeka tabanlı bıçak mükemmel bir seçimdir. İyi haber şu ki, Moonveil katana’yı oyunun başlarında bile elde edebilirsiniz. Yine de onu kazanmak için biraz kötü bir patronu yenmen gerekecek, bu yüzden onu çok düşük bir seviyede avlamaya gitme. Limgrave’den çok uzaklaşmadan önce bu büyülü kılıcı nasıl bulacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Elden Ring Moonveil katana konumu: Gael Tüneli

Moonveil katana’yı bulmak için, Limgrave başlangıç ​​bölgesinin doğusundaki ölü ve kırmızımsı bölge olan Caelid’e gitmeniz gerekecek. İçinde delik olan küçük bir mağara olan Gael Tüneli’ni arıyorsunuz. Bu maden kuyusunu bulmak için Rotview Balcony Site of Grace’den güneye ve uçurumdan aşağı inin. Gael Tüneli Grace Sitesi aşağıda sizi bekliyor. Dikkat edin, içeri girdikten sonra hızlı bir şekilde dışarı çıkmadan önce tünel çıkışına ulaşmanız gerekecek.

Neyse ki, tüneldeki düşmanların çoğunu koşarak geçebilir, Arka Gael Tüneli Giriş alanını alabilir ve henüz patronla savaşmak zorunda kalmadan dışarı çıkabilirsiniz. Batıya doğru ilerlemeye devam edin ve kaçmak için patronun sis duvarının batısındaki kapıyı açın. Siz de buradayken kesinlikle Grace Sitesinin arka girişini almak isteyeceksiniz.

Dövüşmeniz gereken patron, çok zor olmayan ama biraz acı verici olabilen Magma Ejderhası. Bu şey büyük, yeri lavla kaplıyor ve bir vuruş olarak, size manevra yapmak için fazla yer vermeyen oldukça dar bir odada takılıyor. Yangına dayanıklılık sarf malzemelerinizi yükleyin ve mümkünse ayaklarına yakın durun. Boss yenildiğinide  Moonveil Katana sizindir.

No Rest For The Wicked'da Para Kasma Açığı Keşfedildi

RehberRol Oyunu

No Rest For The Wicked Bütün Rünler (Türkçe Yetenek Rehberi)

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked, Save Dosyası ve İlerlemeyi Başka Oyuna Aktarma

RehberRol Oyunu

No Rest For The Wicked, Sıkıştığınızda (Stuck) Nasıl Kurtulursunuz?

Rogue Company, Rambo’yu misafir edecek