Forza Horizon 5Rehber

Forza Horizon 5 Gizli Kaktüs Nerede Bulunur?

Forza Horizon 5, tespit edilecek çok sayıda benzersiz konum ve öğeye sahiptir ve bazılarını bulmak çok zor olabilir. Böyle bir durum, Buggy ve Beast arayışının önemli bir parçası olan Gizli Kaktüs’tür. Ayrıca oyun içinde ‘gizli kötü kaktüs’ olarak da adlandırılır, bu görev dalında ilerlemenin çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Forza Horizon 5 Hidden Cactus’ü bulmakta zorlanıyorsanız, yardım etmek için buradayız!

Forza Horizon 5’te Gizli Kaktüs ( Hidden Cactus ) Nerede Bulunur?

Forza Horizon 5’te Gizli Kaktüs’ü bulmak için önce Buggy and Beast görevine başlamanız gerekir. Bu, geniş bir Vitrin arenasına erişmenize izin verilmeden önce Caldera Dağı’nın tepesinden bir yarışı içerir. Bu, görevin isteğe bağlı kısımlarını gezebileceğiniz ve tamamlayabileceğiniz yarı sanal bir bölgedir. Bunlar arasında bovling lobutlarını parçalamak ve tabi ki söz konusu bulunması zor kaktüsün yerini tespit etmek var.

Kendinizi arenada bulduğunuzda, batı kısmına gitmeniz ve büyük mavi nakliye konteynerleri aramanız gerekiyor. Kaktüs, bu kasaların ikisinin arasındaki köşede gizlenecek, bu yüzden onu görene kadar dış kenarın etrafında daire çizin. Ardından, sadece içine sürün, bu da parçalanmasına neden olur. Bu, görevin bu bölümünü tamamlayacak, yani bu özel hedef tamamlandı.

Neyse ki, Forza Horizon 5’te Gizli Kaktüs’ü bulmak bundan ibaret. Genel oyun sırasında ona erişemeyeceğinizi unutmayın. Bunun yerine, ilk yarışı tamamlamanız ve ardından onu Vitrin arenasında bulmanız gerekiyor. Bunu yaptığınızda, Buggy and Beast görevini hemen tamamlayabileceksiniz!

Farming SimulatorRehber

Farming Simulator 19'da Yeni tarla satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

Nişancı OyunuRehberValorant

Valorant'ta Nişangah Nokta Nasıl Yapılır? Nokta Cross

AksiyonMaceraMafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition: An Offer You Cant Refuse Göreviyle İlgili Herşey

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim Yagluth Boss Nasıl Çağırılır ve Yenmek İçin İpuçları

Elden Ring: Iron Fist Alexander görevi nasıl tamamlanır?