Elden RingRehber

Elden Ring: Blue Dancer Charm Nasıl Elde Edilir (Saldırı Gücünü Artırma)

Blue Dancer Charm, Highroad Mağarası olan Elden Ring Yeraltı Mezarının derinliklerinde dikkatlice gizlenmiştir. Bu yazımızda sizlere Blue Dancer Charm bulup saldırı gücünüzü önemli ölçüde artırmanız için bir yol göstereceğiz.

Blue Dancer Charm, Elden Ring’de düşük ekipman yüküyle Fiziksel saldırı gücünü artıran bir Tılsımdır. Bir zamanlar kör bir kılıç ustasına akan bir kılıç hediye eden bir periye benzeyen bir yadigar. Adı geçen savaşçı daha sonra onu eski bir tanrı olan Rot’un kendisini mühürlemek için kullandı. Blue Dancer Charm, özellikle oyuncular PVP’de hafif bir Elden Ring Armor giydiğinde faydalı olabilir. Zırhı çıkarmak her türlü savunma yeteneğini azalttığından, çoğu saldırıda tek atışta inme alırken hızlı hareket etmek ve sert vurmak isteyen PVP oyuncuları için mükemmeldir.

Elden Ring’de Blue Dancer Charm Nasıl Bulunur?

Blue Dancer Charm, Limgrave’in en kuzeyindeki Highroad Mağarası’nın en derin kısmında Koruyucu Golem’i yenerek elde edilebilir. Elden Ring Tılsımını almak için önce, Highroad Cave Site of Lost Grace’den kuzeye doğru geniş bir odaya gidin. Orada, oyuncuların mevcut platformları kullanırken yerdeki delikten aşağı atlamaları gerekiyor. Aşağıdaki oda, Tarnished’i pusuya düşürmek için saklanan Kurtlarla dolu. Düşmanları yendikten sonra, bir sonraki alana geçmek için yerdeki başka bir delikten aşağı atlayın.

Burada, yol iki güzergâha ayrılır; biri yukarı çıkarken diğeri aşağı yönlendirir. İkincisini seçin ve aşağıdaki alana ilerleyin. Oyuncular, Kurtların işgal ettiği bir odaya ulaşmalıdır. Elden Ring düşmanlarını öldürün ve oyuncular akan şelalesi olan büyük bir odaya ulaşana kadar kuzeydoğuya doğru ilerlemeye devam edin. Oradan sola dönün ve aşağıdaki platforma atlayın. Kuzeydoğuya gidin, ardından şelalenin tepesine atlayın.

Oyuncular aşağı bakarsa, kırık bir sütunla daha büyük olana bağlı küçük dairesel bir platform görebilirler. Koş ve güvenli bir şekilde ulaşmak için zıpla. Oradan da Shamshir’i aldığınızdan emin olun. Son olarak, güneybatıya gidin ve suya batmış başka bir kırık sütuna atlayın. Şelalenin arkasına ilerleyin ve Elden Ring Runes ve Blue Dancer Charm Tılsımı elde etmek için Guardian Golem ile savaşın.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki galerimizi kontrol edin.

Elden Ring’deki Blue Dancer Charm

Blue Dancer Charm, fiziksel hasara iyi bir artış sağlayabilir, ancak Tılsım etkisinin çalışması için oyuncuların ekipman ağırlıklarını düşürmeleri gerekir. 30’dan fazla ekipman yüküne sahip olmak etkisini ortadan kaldırır ve Tılsım bir yuvayı boşa harcar.

Ek olarak, Canavar Pençesi ve Hayvan Sapanı gibi Fiziksel hasarı artıran Büyüleri artırabilir.

Blue Dancer Charm da Yayları güçlendirebilir. Oyuncular bir yay kullanırken, çoğu düşmanın saldırılarını atlatmak için hareketlerinin hızına bağlıdır. Bu, oyuncuları ekipman yüklerini düşürmeye zorlar çünkü daha hızlı hareket etmelerini sağlar ve Blue Dancer Charm Tılsımı bu yapılara mükemmel bir ek yapar.

Mobil OyunRehberStrateji

Clash of Clans'da Bir Klana Nasıl Katılırsınız?

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim gümüşü nasıl elde edilir ve eritilir?

Battle RoyaleFortniteRehber

Fortnite'da Kasa Anahtarları nasıl bulunur?

Forza Horizon 5Yarış Oyunları

Forza Horizon 5'te Maksimum Rütbe ve Prestij Seviyeleri

Green Hell’de Bandaj Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?