Willow (2022) Disne...

Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Willow (2022) Disney'in Yeniden Yapımı

2 Yazılar
2 Üyeler
1 Likes
694 Görüntüleme
Selvi
(@selvi)
Üye Admin
Gönderiler: 38
Konu başlatıcı  

Willow, belki izleyenler vardır, eski bir konu ama Disney+'da yeniden yayınlanıyor. Bu forumda, sizler için Willow değerlendirmesi yapacağım. Willow nasıl bir dizi, izlemeye değer mi, görüşlerimi sizlerle paylaşacağım. Özellikle fantastik dizileri sevenler için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Elbette değerlendirme bu yazıya cevap olarak gelecek, şimdi ise Willow dizisinin genel hatlarını bir inceleyelim.

30 yılı aşkın bir süre sonra Disney, 1988 yapımı Willow filminin TV devam filmi ile bizi karanlık bir fantezi evrenine geri götürüyor. Warwick Davis ve Joanne Whalley'nin sırasıyla Willow Ufgood ve Sorsha rollerini yeniden üstlendiği sekiz bölümlük seri, hem yeni hem de geri dönen hayranlar için bir seri.

Aynı adlı orijinal filmden yıllar sonra geçen, kötü büyücülerle savaşırken çocuk bakıcılığı yapmak yerine, devam serisinde Willow diğer altı uyumsuzla birlikte yepyeni tehlikeli maceralara atılıyor. Mistik yaratıklarla dolu yeni oyuncular arasında Whalley'den Sorsha'nın kızı Kit rolünde Ruby Cruz, hevesli bir şövalye olan Jade rolünde Erin Kellman ve kendini bu göreve katılırken bulan mutfak hizmetçisi Ellie Bamber yer alıyor.

Val Kilmer olmadan geri döneceğine söz verilen Madmartigan karakteriyle, orijinali izleyenleri sevindirecek bir dizi. Willow dizisini izlemek için bir Disney+ hesabına ihtiyacınız var ve Türkiye'den satın alıp izleyebiliyorsunuz. Disney+ Plus'ın ülkemizde hizmet vermesinden ötürü satın almadan izlemek isteyenler oldukça zorlanacaklar ama kimse Torrent'in önüne geçemiyor, tahmin edeceğiniz üzere... Diğer postlarda Willow dizisiyle ilgili yeni bilgiler vermeye devam edeceğim.

Daha fazla içerik paylaşmamız için bize destek olabilirsin. Tek yapman gereken "teşekkür et" bağlantısına tıklamak ?
TEŞEKKÜR ET

Kaan Alp reacted
Alıntı
Kaan Alp
(@kaan-alp)
Üye Admin
Gönderiler: 55

Willow'un iki bölümünü izledim. İzlemeden önce bazı yorumları okudum. Çoğu kişi beğenmemiş. Bana kalırsa güzel. Fantastik öğelerin yanında bazı komedi öğelerini yerleştirmişler ama doğal olmuş. Özellikle espri yapıyor gibi görünmediği için hoşuma gitti.

Eleştirim şu şekilde, böyle karanlık, fantastik, dünyanın sonu temalı, büyük düşmanların olduğu yapımlarda daha keskin öğeler bekleniyor. Atlatılan zorluğu hissettiremiyor, herşey çok kolay ve güzelmiş bir hissi veriyor. En zor durumda bile. Bana kalırsa Willow zaman içinde beğenilecek. Eskilerden "Legend of the Seeker" vardı. Ona benzettim. 

Willow'un biraz daha keskin olması şart. Kötü daha kötü, iyi daha zor durumda ama daha iyi güçlü daha güçlü zayıf daha zayıf görünmeli. Spoiler vermeden ancak bu kadar anlatabilirim.

İzlemenizi tavsiye ederiö.

Daha fazla ve hızlı paylaşımların yanında daha değerli bilgiler için bize destek olmak ister misin? Bunun için tek yapman gereken oyunda.org sitesine yönlendirilen "teşekkür et" bağlantısına tıklamak. Şimdiden biz teşekkür ederiz. ?

TEŞEKKÜR ET

CevapAlıntı