Death Stranding 2 Güncellemesi 1.006 - Çok Bir Değişiklik Yok

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Reactions
206 Görüntüleme
RockNRogue
(@rocknrogue)
Gönderiler: 437
Üye Admin
Konu başlatıcı

[#662]

Kojima Productions, Death Stranding 2: On the Beach için yeni bir yama çıkardı, ancak maalesef oyuncuların beklediği büyük bir güncelleme değilmiş. Yamada kayda değer büyük çaplı hata düzeltmeleri yok.

Bu minik yama, oyunculara Death Stranding 2 güncellemesi 1.006 (tam revizyon 1.006.000) olarak görünecek ve sadece 490 MB boyutunda. Aşağıdaki resmi yama notlarında neler yeni, okumaya devam edin.

Death Stranding 2'nin 3 Temmuz Yaması Performans İyileştirmelerini Hedefliyor

PlayStation Studios XDEV hesabından yapılan son açıklamaya göre, "DEATH STRANDING 2 için 1.06 Yaması yayınlandı. Bu yama, kararlılık iyileştirmeleri ve küçük hata düzeltmeleri içeriyor."

Hangi küçük hataların tam olarak düzeltildiği detaylandırılmamış, ancak en az bir oyuncu yamadan dolayı ilerlemesinin kaybolduğunu iddia ediyor. Oyunun subreddit'inde, BossPi kullanıcı,"Yeni yamadan dolayı yaklaşık 2 saatlik emeğimi kaybettim (sanırım?). Sanırım son otomatik kaydım yamanın düştüğü andaydı ve oyun yeni kayıt dosyaları oluşturmayı reddetti." diye yakınıyor.

Devamında ise, "Yaklaşık 2 saatlik emeğimi kaybettim (sanırım?). Sanırım son otomatik kaydım yamanın düştüğü andaydı ve oyun yeni kayıt dosyaları oluşturmayı reddetti. Geri giriş yaptığımda, 'yeni bir kayıt dosyası formatı var ve eski kaydınız okunamıyor' gibi bir açılır pencere çıktı. Bunun başına gelen oldu mu?" diyor.

Siz de bu durumdan etkilendiyseniz, lütfen aşağıya yorum bırakın ki diğer oyuncular da bu sorundan haberdar olsun.

Death Stranding 2, 26 Haziran'da çıktı ve kesinlikle yılın en iyi puan alan oyunlarından biri. Metacritic'te ortalama 90 puan ortalamasına, Open Critic'te ise aynı puan ortalamasıyla "Mighty" derecesine sahip.

Kojima Productions, oyunun ilk büyük yamasının ne zaman çıkacağı veya neleri düzelteceği hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Ancak daha fazla bilgi edindiğimizde, okuyucularımızla paylaşacağımızdan emin olacağız.

Bir oyunun dünyasında, her bir tuş vuruşu bir maceradır ve her ekranın ardında bir sır saklıdır. Oyunlar, gerçekliğin sınırlarını zorlar ve hayal gücümüzü sonsuzluğa taşır. İşte bu yüzden, bir oyun sever olarak, benim için her oyun bir destanın başlangıcıdır.

Gönderildi : 3 Temmuz 2025 16:38