Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Monster Hunter Wilds 1.021.030 Güncelleme Yama Notları - 21 Ağustos

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Reactions
82 Görüntüleme
RockNRogue
(@rocknrogue)
Üye Admin
Gönderiler: 355
Konu başlatıcı  

Capcom, Monster Hunter Wilds için bu hafta ikinci sıcak yamayı (1.021.030) paylaştı. Gelen son raporlarla birlikte tespit edilen hataları gidermeye devam ediyorlar.

Açıkçası, bu yamadan öyle oyunun dinamiklerini değiştirecek büyük yenilikler beklemeyin. Yine hedefte sadece birkaç can sıkıcı hatanın düzeltilmesi var.

Monster Hunter Wilds Güncellemesi 1.021.030 Yama Notları – Bugün, 21 Ağustos

Capcom'dan gelen son bilgilere göre, bu güncelleme ile aşağıdaki sorunlara neşter vuruldu:
Keskin Kaçış (Discerning Dodge) yaptığınızda beklenen dayanıklılık ve Hüner Oku Göstergesi (Trick Arrow Gauge) yenilenme miktarının daha düşük olması sorunu çözüldü. Artık daha fazla dayanıklılık ve ok göstergesi dolumu alacaksınız!
"Cevher Açlığı?" (Hungry for Ore?) etkinliği görevindeki ödül silahında yaşanan bir problem giderildi.

Gördüğünüz gibi, bu hafta gelen ikinci ufak güncellememiz bu. Eylül sonunda beklenen devasa Title Update 3'e adım adım yaklaşırken, önümüzdeki haftalarda da buna benzer minik ama önemli düzeltmelerle karşılaşmaya devam etmeyi bekliyoruz.

Bir oyunun dünyasında, her bir tuş vuruşu bir maceradır ve her ekranın ardında bir sır saklıdır. Oyunlar, gerçekliğin sınırlarını zorlar ve hayal gücümüzü sonsuzluğa taşır. İşte bu yüzden, bir oyun sever olarak, benim için her oyun bir destanın başlangıcıdır.

Alıntı